Condescu merge mai departe cu judecata

Ultima actualizare:

    Marin Condescu este supărat  pe toată lumea de când  echipa lui a retrogradatFoto: Mediafax
Marin Condescu este supărat pe toată lumea de când echipa lui a retrogradatFoto: Mediafax

A devenit o obișnuință în ultimii ani ca deciziile-cheie din Liga 1 să fie luate de judecătorii de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Anul acesta nu se judecă doar titlul de campioană, ci și retrogradatele.

Asta pentru că șefii Pandurilor, echipă care a picat în liga a doua, se consideră nedreptătiți și au acționat în consecință. Concret, ei au dat în judecată FRF în cazul meciului pierdut la ”masa verde” contra celor de la ASA (n.r. atunci când au refuzat să revină de la cabine din cauza terenului înghețat, impracticabil ) și cer acum la TAS reanalizarea cauzei.

” Cei din Elveția au anunțat Federația, iar cei de la FRF au cerut să aibă și ei un arbitru. Noi n-avem alocați bani să plătim pentru arbitrul nostru. Până la 1 august avem un rezultat final. Pot să invoce că a început campionatul, OK, dar noi și despăgubirea dacă o primim este în regulă. Am mers și la Curtea de Apel. Ei trebuiau să ne judece. Dar ei știau că dacă ne judecă vor pierde. Și Avram a scris în raportul lui că terenul a fost înghețat și că s-a aruncat cu sare pe gheață. Din momentul ăla, meciul nu trebuia să se mai joace. Noi ne pregătim și pentru Divizia B cu obiectiv promovarea”, a spus președintele Pandurilor Marin Condescu pentru gsp.ro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net