Condescu: «Am luat credite personale de 1,9 mil. euro ca să ajut Pandurii»

Ultima actualizare:

"Trebuie să fii cel puţin scrântit la cap sau orbit de ură să crezi că un om care riscă atât, aducând la club 1,9 milioane de euro din credite personale, cu care putea face orice, poate face fapte ilegale sau penale. Înseamnă că lumea ori a înnebunit ori nu suntem într-o situaţie normală", a declarat Condescu.

"Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar doresc tuturor bărbaţilor să aibă influenţă asupra soţiilor cât am avut eu, fără să o prostesc, să semneze cu mine astfel de contracte. Pentru ce nu poţi să acoperi trebuie să găseşti un sponsor sau un nebun pe care să-l convingi că ce va pune el lângă tine ca să gireze nu va pierde. Am avut noroc de astfel de oameni, şi nevastă-mea, dar şi nebunii care au crezut că lucrurile merg în direcţia asta. Şi am avut noroc", a mai spus acesta.

"Numai impozite la stat şi taxe am avut de plătit până acum peste 9 milioane de lei. Marele finanţator, aşa cum îl prezentaţi dumneavoastră în presă, de abia a plătit 3,4 milioane lei, adică aproape o treime din impozite. Restul cheltuielilor cum credeţi că le-am acoperit? Aşteptând bani de la marele finanţator CEO? Clubul Pandurii nu depinde de banii Complexului Energetic Oltenia, am mai spus-o şi o repet.

Eu cred în Poliţie, în Parchet, în Justiţie, că altfel nu aş avea puterea să mă lupt cu nenorociţii ăştia. Am auzit că marea lor satisfacţie este să mă vadă 24 de ore cu cătuşe la mâini, că ei ştiu că la Judecătorie nu au nicio şansă. Dacă acesta e preţul suprem, dacă lasă Clubul în pace, pornind acţiuni comune de relansare a CE Oltenia, tocmim o zi. Vă chem şi pe dumneavoastră, mergem într-o dimineaţă la ora 8.00, punem cătuşele şi gata, am terminat bâlciul (...) Dar după 24 de ore trebuie să pornim de la un punct zero şi în domeniul economic, şi în cel sportiv", a mai declarat Condescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net