Coleen şi Rooney, nici vorbă de divorţ. Îşi reînnoiesc jurămintele în Barbados

Ultima actualizare:

    Coleen şi Rooney vor deveni părinţi pentru a patra oară Foto: Sky Sports
Coleen şi Rooney vor deveni părinţi pentru a patra oară Foto: Sky Sports

Wayne Rooney este unul dintre cei mai petrecăreţi fotbalişti care, din cauza setei sale pentru aventură şi mai ales alcool, intră adesea în belele şi reuşeşte să îşi supere soţia. Acum câteva luni Rooney a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi a fost oprit de poliţie. Atunci când oamenii legii l-au tras pe dreapta Rooney era însoţit de o domnişoară la fel de euforică precum el. În timp ce soţia sa însărcinată cu cel de-al patrulea copil al cuplului era în vacanţă se pare că Rooney se distra foarte bine cu o altă femeie.

Rooney şi soţia sa au purtat mai multe discuţii pe marginea acestui subiect ţinând cont de faptul că cea cu care a fost văzut Rooney în maşină a ieşit public şi nu s-a ferit să facă tot felul de declaraţii. Iniţial a afirmat că a fost doar un flirt, apoi a dat de înţeles că s-a întâmplat mai mult decât atât şi nu a ezitat să ofere detalii picante din cadrul discuţiei pe care a avut-o cu fotbalistul ameţit de alcool. Cu toate acestea, se pare că Coleen, soţia sa, l-a iertat şi este dispusă să ofere o şansă nouă relaţiei. Mai mult decât atât pentru a demonstra că dragostea lor este mai puternică ca oricând şi poate rezista oricărei probe, cei doi au decis să îşi reînnoiască jurămintele. "Să afirimi că ultimele luni au fost dificile pentru ei este puţin spus, dar Coleen simte, în adâncul inimii sale că l-a iertat şi este dispusă să îi acorde o nouă şansă. Plănuiesc să îşi reînnoiască jurămintele vara viitoare în Barbados", a declarat o sursă apropiată cuplului pentru publicaţia britanică Daily Mail.

Rooney va trebui să plăteacă pentru escapada presărată cu alcool şi este nevoit să facă muncă în folosul comunităţii. Nu este prima dată când Rooney are probleme cu respectarea legii. În luna septembrie a fost oprit de poliţişti pentru că circula cu o viteză peste limita legală admisă. Atunci a fost nevoit să efectueze 100 de ore în folosul comunităţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net