Codrea îşi aduce aminte de Conte. "El mi-a tăiat creanga de sub picioare!"

16-sport-conteleap_.jpg

Tehnicianul lui Chelsea a colaborat în carieră cu puţini români, iar Codrea spune că a fost şi onorat, dar şi dezamăgit
Foto Click!

Paul Codrea a traversat la Siena cea mai bună perioadă din cariera lui, românul jucând acolo 109 meciuri între 2006 şi 2012.

În sezonul 2010-2011, la Siena a venit antrenor Antonio Conte, omul care era la începuturile meseriei. Codrea, un veteran al echipei, şi-a permis să comenteze câteva decizii ale italianului şi acest lucru i-a fost fatal. Actualul tehnician al lui Chelsea, care e aproape campion în Premier League cu londonezii, l-a eliminat definitiv din lot. "Cu Conte am trăit și momente pozitive, și momente negative. Pozitiv, pentru că am descoperit un mare antenor, un antrenor pasionat, la modul obsesiv de fotbal, de rezultate. Drept dovadă, are rezultate oriunde merge. Iar negativ, pentru că el mi-a tăiat craca de sub picioare la Siena. Am avut un conflict într-un antrenament, iar de acolo a pornit excluderea mea de la Siena. M-am plâns de un exercițiu, mi-a zis că dacă nu îmi convine să plec, am plecat, apoi i-am cerut scuze, dar nu m-a iertat. Așa de față cu toată lumea, m-a iertat, dar m-a ținut minte și de atunci nu m-a mai băgat" , a declarat Codrea pentru Dolce Sport.

paulcostantincodreaacsienavucsampdoriaihxup8bcykwl.jpg

Codrea a jucat şase ani la Siena, dar cel mai greu a fost sub comanda italianului
Foto: Alchetron

Codrea, 44 de selecţii pentru naţionala României, a fost nevoit să plece împrumut la Bari cât Conte a mai stat la Siena, iar apoi a revenit în Liga 1, la Rapid.

Loading...
 
 

Citește și

  • cristi chivu, comentator, Messi, Real, Barca

    Fostul căpitan al echipei naţionale a rămas vedetă în peninsulă, deşi au trecut deja trei ani de când s-a retras din activitate.

  • tucudean, viitorul, FCSB, campionat, gol, ocazie, relansare

    Ţucudean a sosit sub formă de împrumut de la Charlton la FCSB şi a obţinut tripla campionat – Cupa – Cupa Ligii. Totuşi Gigi Becali a făcut totul pentru a scăpa de un jucător ce-l costa 20.000 de euro lunar, însă acum regretă, fiindcă acesta “i-a furat” două puncte în partida de pe Arena Naţională, ceea ce l-ar putea costa şi titlul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1