Clujenii, victorie de 5.000 de euro cu FCSB

Ultima actualizare:

    Costache a stabilit scorul final al meciului CFR - FCSBFOTO: Sportpictures.eu
Costache a stabilit scorul final al meciului CFR - FCSBFOTO: Sportpictures.eu

CFR Cluj și-a menținut invincibilitatea din ultimii ani de pe propriul teren în fața celor de la FCSB. Mai mult, a obținut una dintre cele mai categorice victorii din ultimele întâlniri directe, impunându-se cu scorul de 2-0 și apropiindu-se la doar trei puncte de bucureșteni în clasament.

Ciprian Deac, din penalty, în minutul 35, și Costache, în minutul 73, au marcat golurile unei victorii care l-a entuziasmat peste măsură pe patronul formației, Neluțu Varga. Acesta a anunțat că pentru prestația de duminică seară, fiecare clujean care a intrat pe teren va primi o primă uriașă pentru zilele noastre: câte 5.000 de euro. ”Avem o echipă de un caracter formidabil, era foarte greu pentru oricine altcineva să treacă atât de ușor peste evenimentele nedrepte din Europa League. Sunt mândru de toți colegii mei, CFR Cluj a arătat din nou că are ADN de campioană! Anunț public că toți cei care au intrat în teren au o primă de 5.000 de euro fiecare, din partea mea și a celorlalți colegi din conducere. Este o victorie meritată, iar prima jucătorilor este la fel de meritată!”, a declarat Neluțu Varga pentru ”Fanatik”.

Sosirea lui Edi Iordănescu la cârma echipei a revigorat fața ardelenilor. Stilul ofensiv al acestuia, cu totul diferit față de cel ”la ciupeală” al lui Dan Petrescu, a fost observat de toată lumea și rezultatele încep să se vadă.

”Mă cunoaşteţi destul de bine, sunt genul de antrenor căruia îi place un fotbal pozitiv, proactiv, un fotbal în care echipa mea să controleze, să aibă iniţiativa, să ieşim cu posesie controlată. Din păcate au fost foarte multe momente în care nu am putut să facem acest lucru pentru că situaţia, momentul... Suntem obosiţi, suntem consumaţi, suntem în continuare afectaţi după ce s-a întâmplat la Berna, chiar dacă nu ne place să recunoaştem şi nu am avut aceeaşi energie pe care adversarul nostru de azi a avut-o. Consider că e o victorie mare, chiar nu m-a interesat deloc latura estetică astăzi. E o victorie mare, o victorie de moral, împotriva unui adversar care venea după un parcurs excelent şi este în totalitate meritul echipei care demonstrează încă o dată nu numai valoare, ci şi foarte mult caracter”, a declarat Iordănescu jr. la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

În ceea ce-l privește, antrenorul FCSB, Toni Petrea, era foarte supărat după această primă înfrângere venită după 7 victorii consecutive în Liga 1. ”O înfrângere dureroasă, consider că am controlat jocul cea mai mare parte, însă experienţa celor de la CFR Cluj şi-a spus cuvântul şi în final a trebuit să ne declarăm învinşi. E un sentiment neplăcut, trebuie să trecem cât mai repede peste acest moment, mai avem două meciuri în acest an pe care trebuie să le gestionăm foarte bine şi să obţinem maximum din ele. Nu am avut şansă, ne-au lispit puţină şansă la finalizare şi puţină inspiraţie şi nu am reuşit să marcăm. Cred că dacă reuşeam să marcăm cel puţin o dată, altfel se desfăşura jocul şi chiar puteam câştiga”, a declarat tehnicianul bucureștenilor.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net