Clujenii, treziți la pauză de Dan Petrescu

Ultima actualizare:

    Traore a marcat al doilea său gol de la revenirea la CFR ClujFOTO: Sportpictures.eu
Traore a marcat al doilea său gol de la revenirea la CFR ClujFOTO: Sportpictures.eu

CFR Cluj a câștigat mai greu decât credea meciul cu Academica Clinceni. Ardelenii s-au impus cu 3-0, însă toate cele trei goluri au fost marcate în cea de-a doua repriză.

Așa cum a recunocut după meci chiar antrenorul Dan Petrescu, în pauză a țipat serios la elevii săi pentru a-I trezi. ”A fost cea mai dură conferință a mea de când sunt în fotbal, mai ales pentru Traore și Omrani. Traore nu a intrat bine, dar după ce a explodat vestiarul și-a revenit”, a spus Petrescu la Digi Sport.

Vorbele lui au fost confirmate și de Deac: „N-ați vrea să știți ce a fost la pauză în vestiar, dar e bine că am câștigat. Toți adversarii care vin aici se motivează foarte bine, își dau viața. A fost un meci greu, cu o echipă care se închide foarte bine. Nu ne-am creat foarte multe ocazii în prima repriză. Mă bucur că am reușit să dau gol, pentru că fiica mea împlinește 5 ani și am vrut să-i dedic această reușită”, a spus internaționalul român după meciul în care a și marcat ultimul gol.

În ceea ce îl privește, Dan Petrescu și-a reconfirmat statutul de cel mai superstițios antrenor din fotbalul românesc. El a confirmat că are o superstiție legată și de ploaie, dar care acum nu s-a adeverit: ”De obicei pe ploaie nu câştig niciun meci. La Celtic am pierdut, cu Poli Iaşi am pierdut. Cred că e primul meci pe care îl câştig pe ploaie la CFR Cluj. Prima repriză a fost destul de grea, mingea nu voia să intre, cădea pe bară, cădea în portar. Şi m-am gândit că o fi cum spun englezii: one of these nights, adică o noapte care nu vrea să intre”, a mai spus ”Bursucul”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net