Claudiu Niculescu, dat afară de la Dinamo după 20 de zile: ”E strigător la cer ce s-a întâmplat”

Ultima actualizare:

    Claudiu Niculescu a fost demis de la Dinamo după doar 123 antrenamenteFOTO: Sportpictures.eu
Claudiu Niculescu a fost demis de la Dinamo după doar 123 antrenamenteFOTO: Sportpictures.eu

A fost un weekend agitat la Dinamo. Claudiu Niculescu, instalat ca antrenor al dinamoviștilor în urmă cu 20 de zile, a fost demis peste noapte. El a devenit al șaptelea tehnician dat afară în Liga 1.

În locul lui Claudiu Niculescu a fost instalat Mircea Rednic. În vârstă de 56 de ani, acesta va fi antrenorul dinamoviștilor pentru următorii doi ani. El fusese demis luni de la formația Al Faisaly și nu a stat degeaba în ultimele zile, reușind în termen record să umilească o legendă a ”câinilor”. Niculescu, care nici nu a avut timp să-și cunoască bine jucătorii, a fost acuzat că echipa nu a reușit decât un egal în ultimele două etape, și că a ajuns pe locul 12, deși a fost preluată de pe 10. Ieri, Niculescu ar fi trebuit să conducă echipa într-un amical la Ștefănești, dar aflând ce i s-a întâmplat, a refuzat să stea pe bancă, urmărind meciul din tribună. Formația a fost îndrumată de lângă teren de secundul Iulian Mihăescu.

Conform gsp.ro, fostului atacant i s-a propus să rămână ca secund al lui Rednic, dar a refuzat, astfel că în cursul zilei de ieri s-au negociat condițiile despărțirii. În ceea ce-l privește pe Rednic, acesta se află la cel de-al patrulea mandat la echipa din ”Ștefan cel Mare”. Cel mai bun rezultat l-a avut în 2007, când a adus ultimul titlu de campioni al „câinilor”. Niciodată Rednic nu a rezistat mai mult de un an pe banca dinamoviștilor.

Merg să-mi rezilieze contractul, nu mai puteam continua în asemenea condiţii. Mi-a fost propusă funcţia de director general, am spus nu. Secund, în niciun caz. 13 e cu numar ghinion, după fix 13 antrenamente am fost dat afară în data de 13 octombrie. Sunt dezamăgit, dar merg mai departe. E anormal ce se întâmplă. Atmosfera în vestiar era una foarte bună. Am aflat azi-noapte de venirea lui Mircea Rednic. Dar nu sunt un terchea-berchea să rămân pe bancă la acest amical, foarte urât, dar asta e ţara în care trăim. E strigător la cer ce s-a întâmplat. Nu mă aşteptam să mi se întâmple aşa ceva la Dinamo", a spus Claudiu Niculescu, potrivit sport.ro şi digisport.ro, după un meci amical cu Dobroeşti, disputat la Ştefăneşti, scor 23-0.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net