«Clau-gol» e naşul «câinilor»

Ultima actualizare:

    Dinamo joacă contra Voluntariului, pregătită de Claudiu Niculescu, un simbol al roş-albilor, neînvins în faţa fostei echipe
Dinamo joacă contra Voluntariului, pregătită de Claudiu Niculescu, un simbol al roş-albilor, neînvins în faţa fostei echipe

Claudiu Niculescu e o fostă glorie a „câinilor”, iar după despărţirea de cei din „Ştefan cel Mare” nu a pierdut niciodată în faţa lor, indiferent că i-a întâlnit ca jucător sau antrenor.

La Piteşti, sâmbătă, 26 august, de la ora 21.00, roş-albii se vor revedea cu fostul lor atacant, acum ajuns la 41 de ani şi îmbrăcat în costumul de tehnician. Duelurile cu „Clau-gol” nu au fost benefice pentru dinamovişti. De la plecarea sa din tricoul alb-roşu, în 2010, cele două părţi s-au întâlnit de cinci ori.

Prima apariţie în „Ştefan cel Mare”, ca adversar, a fost în vara lui 2010. A deschis scorul şi-n final a reuşit o „dublă” pentru „U” Cluj, ardelenii câştigând cu 4-3.

Un an mai târziu a înscris din nou şi clujenii au triumfat cu 2-1. Şi-n toamnă s-au luptat, însă a fost o remiză, 0-0. Au urmat apoi jocurile cu Niculescu în postura de antrenor. În 2012 a obţinut un rezultat de egalitate, 2-2, bătându-se cu trupa condusă de Bonetti, după care a eliminat Dinamo din Cupa României. Era la divizionara secundă, Mioveni, şi l-a depăşit chiar pe bunul său prieten, Flavius Stoican, omul care stătea pe banca „câinilor”, 1-0. Acum, Contra va încerca să-i provoace lui Niculescu şi primul eşec în faţa lui Dinamo.


    Hanca a marcat  golul victoriei  echipei dinamoviste în etapa trecută
Hanca a marcat golul victoriei echipei dinamoviste în etapa trecută

Antrenorul Cosmin Contra e îngrijorat din cauza lotului. Albin, Busuladzici şi Bumba au părăsit echipa, iar “Guriţă” cere întăriri. „Sper să mai aducem jucători, depinde şi de patronul echipei. Am rămas un pic descoperiţi după cele trei plecări. Sper ca echipa să se întărească în viitorul cel mai apropiat. Sunt preocupat, dar trebuie să înţeleg dacă jucătorii nu vor să rămână. Eu nu pot să promit niciunuia că va juca titular”, a spus Contra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net