Ciprian Tătăruşanu va fi titular în finala Cupei Ligii din Franța

banda-tatarusanu.jpg

Ciprian Tătărușanu va putea dovedi în finala Cupei Ligii cu PSG că e un portar valoros
Ciprian Tătărușanu va putea dovedi în finala Cupei Ligii cu PSG că e un portar valoros

Portar al echipei Olimpique Lyon, Ciprian Tătăruşanu a fost anunţat titular pentru finala Cupei Ligii, cu PSG. Lotul s-a reunit, duminică, 12 iulie, și pregătește meciurile de luna viitoare.

Potrivit site-ului olympique-et-lyonnais.com, antrenorul Rudi Garcia a declarat: „Ciprian Tătaruşanu va juca finala Cupei Ligii, chiar dacă Anthony Lopes rămâne numărul 1". Portarul român a venit la OL în urmă cu un an, evoluând de atunci în doar 6 meciuri. Înainte, el apărase poarta echipelor Juventus București (2003-2007), Gloria Bistrița (2007-2009), Steaua (2009-2014), AC Fiorentina (2014-2017) și FC Nantes (2017-2019).  
Lyon va disputa meciul cu PSG în 31 iulie, iar în 7 august va juca returul cu Juventus, din optimile de finală ale Ligii Campionilor. În tur, francezii s-au impus cu 1-0. Locul în poarta echipei OL în cea mai importantă competiţie europeană pentru cluburi îi va reveni portughezului Lopes. 
După cum se știe, ediţia 2019/2020 a campionatului de fotbal al Franței a fost oprită definitiv la 30 aprilie din cauza pandemiei de COVID-19. Clasată pe locul 7, Olympique Lyon a rămas în afara cupelor europene pentru ediţia următoare. Singura şansă de a mai prinde un loc în Europa este câştigarea uneia din cele două competiţii în care mai este implicată echipa lui Tătărușanu în acest an competițional.

Loading...