Ciprian Tătărușanu a jucat deja la AC Milan

tatarusanu_ac_milan.jpg

Tătărușanu a primit tricoul cu numărul 1 la AC Milan
Tătărușanu a primit tricoul cu numărul 1 la AC Milan
FOTO: Twitter/ AC Milan
Citeste tot despre: 

Transferat vineri de la Olympique Lyon la AC Milan, portarul Ciprian Tătărușanu a apărat în primul meci pentru italieni la mai puțin 24 de ore de la prezentarea oficială.

Goal-keeper-ul de 34 de ani a intrat pe teren în minutul 57 al meciului amical cu Brescia, primind un gol după patru minute. Scorul final a fost de 3-1 pentru milanezi. Tătărușanu a semnat cu italienii un contract până la 30 iunie 2023. El va purta tricoul cu numărul 1. “De la această nouă aventură cu Milan mă aştept să joc un fotbal bun, să fac parte dintr-o echipă puternică şi să încheiem sezonul pe un loc mai bun faţă de campionatul trecut. Cred că pot ajuta la aducerea unui echilibru la echipă, pentru că în acest moment este foarte tânără. Am vorbit cu antrenorul, mi-a urat bun venit la club. Mi-a spus că este bucuros că vom colabora din nou”, a declarat Tătăruşanu la prezentarea oficială.

Primul meci oficial în care Tătărușanu ar putea apăra pentru AC Milan este programat la 17 septembrie, în Liga Europa, contra irlandezilor de la Shamrock Rovers, în deplasare.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1