Ciprian Tătăruşanu a făcut minuni în poarta Fiorentinei

Ultima actualizare:

    Chadli nu l-a putut  învinge pe român  din nici o poziţie
Chadli nu l-a putut învinge pe român din nici o poziţie

Ciprian Tătăruşanu şi-a câştigat cu greu locul de titular la Fiorentina, dar odată realizat acest obiectiv e decis să nu-l mai piardă. Ultima sa prestaţie se încadrează perfect în peisaj.

Fostul stelist a fost integralist în infernul de pe White Hart Lane, dar s-a descurcat de minune. Bombardat de jucătorii lui Tottenham pe tot parcursul celor 90 de minute, Tătăruşanu a scos patru goluri ca şi făcute şi a fost declarat fără drept de apel omul meciului. Doar Soldado l-a învins printr-un şut imparabil în startul meciului, dar internaţionalul nostru n-a avut nicio vină.

“Paradele sale în faţa lui Chadli, Walker şi Paulinho au fost decisive pentru soarta partidei”, a scris Gazetta dello Sport. Cele mai bune referinţe au venit însă de la antrenorul principal care a avut curaj să-l titularizeze la startul lui 2015.

“Nu sunt surprins de Tătăruşanu. Ştiam care este valoarea lui. Neto şi Ciprian erau într-o competiţie strânsă, dar n-am avut nici o emoţie să-l aleg pe el”, a declarat Vincenzo Montella.  

Umpluţi de sânge de carabinieri

simeon stalpnicul png

Cele mai grave incidente ale serii s-au petrecut în capitala Italiei, înainte de startul partidei AS Roma – Feyenoord. De vină au fost suporterii veniţi de la Roterdam, care au distrus mai multe obiective turistice şi s-au luat la bătaie cu forţele de ordine. 19 turbulenţi au primit condamnări cu suspendare şi 28 au plătit amenzi de 45.000 de euro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net