Ciprian Marica a ales ambasadorii Fundaţiei sale. Vezi cine sunt Monica Petrică, Tiberiu Soare și Florin Colceag!

ciprian_marica_fondator_ambasador_al_fundatiei.jpg

Misiunea Fundației Ciprian Marica constă în descoperirea, îndrumarea, formarea și promovarea tinerilor cu talent
Foto Click!

Fundația Ciprian Marica, lansată de fotbalistul Ciprian Marica pentru a susține și promova performanța în educație și sport, și-a desemnat ambasadorii.

Monica Petrică, prim-balerina Operei Naționale București, Tiberiu Soare, dirijor al Orchestrei Naționale Radio și coordonator al Studioului Experimental de Operă și Balet „Ludovic Spiess” și profesorul Florin Colceag, supranumit „antrenorul de genii”, doctor în economie și specialist în modelare matematică vor fi de acum alături de proiectul jucătorului de la Konyaspor. Cei trei ambasadori, din domenii diferite, de la artă și muzică, la științe exacte, împreună cu Ciprian Marica, ambasadorul fundației în domeniul sportiv, contribuie la selectarea bursierilor și dezvoltarea de proiecte, acționând în același timp ca mentori pentru copiii selectați. Ambasadorii Fundației Ciprian Marica, alături de fondator, și cinci bursieri au fost protagoniștii unui clip de prezentare al fundației, menit să încurajeze susținerea performanței.

monica_petrica.jpg

Monica Petrică, prim-balerina Operei Naționale București
Foto Click!

Am invitat profesioniști din domenii diferite de activitate pentru a mă susține în alegerea și apoi mentoratul copiilor care ating performanța în dans, matematică, fizică, astronomie, muzică și sport. Le port un imens respect fiecăruia dintre ambasadori și mă simt privilegiat de acceptul lor de a face parte din echipa fundației”, a declarat Ciprian Marica, fondatorul Fundației Ciprian Marica. „Fiecare dintre membrii echipei și-a adus o contribuție substanțială în trasarea strategiei și implementarea proiectelor noastre”, a menționat Marica.

Jennifer Dossey, fiica fostului portar, Ibrahim Dossey, e sponsorizată de Marica

Ambasadorii Fundației Ciprian Marica își iubesc țara mai presus de toate și consideră că viitorul acesteia stă în mâinile tinerilor capabili, care doresc să atingă performanța și să aducă prestigiu României. Tinerii supradotați din toate domeniile, care obțin diplome pentru muncă asiduă la competiții naționale și internaționale sunt astfel încurajați să revină în țară și să își construiască o carieră de succes.   

Monica Petrică, Tiberiu Soare și Florin Colceag se implică în permanență în procesul de schimbare a mentalităților din sistemul educațional românesc și reușesc să valorifice potențialul și abilitățile copiilor, în timp ce îi ajută să își dezvolte talentele native”, explică Artemis Boldea, director general al Fundației Ciprian Marica.

tiberiu_soare.jpg

Tiberiu Soare, dirijor al Orchestrei Naționale Radio și coordonator al Studioului Experimental de Operă și Balet „Ludovic Spiess”
Foto Click!

În ultimele 12 luni, Fundația Ciprian Marica a avut o activitate intensă, concentrată pe susținerea bursierilor, proiectul Personal Brand Marathon, finanțat de Uniunea Europeană și lansarea primei platforme de branding personal din România. Platforma Personal Brand Marathon este open source, aflându-se într-o continuă dezvoltare și perfecționare și pune la dispoziția organizaților non-profit, freelancerilor, antreprenorilor, precum și a studenților, cursuri și materiale despre formarea și dezvoltarea unui brand personal puternic, pentru a putea atrage atenția angajatorilor sau a viitorilor clienți și parteneri de afaceri.

florin_colceag.jpg

Florin Colceag, supranumit „antrenorul de genii”, doctor în economie și specialist în modelare matematică
Foto Click!

Despre Fundația Ciprian Marica

Fundația Ciprian Marica este o organizație non-profit înfiinţată pe 23 noiembrie 2012. Misiunea Fundației Ciprian Marica constă în descoperirea, îndrumarea, formarea și promovarea tinerilor cu talent și aptitudini în domeniile artistic, sportiv, educațional, prin organizarea de acțiuni și manifestări sportive, culturale și educaționale. Fundația acționează pe trei planuri: programe pentru bursieri, programe comunitare și construirea pas cu pas a unei școli vocaționale, acesta fiind obiectivul pe termen mediu.

Loading...

Citește și

  • Steaua câştigă campionatul pe bandă rulantă şi după fiecare titlu vinde jucători pe bani grei în toate colţurile lumii. Dacă dintre fotbalişti se mai găsesc unii care apucă şi drumul vestului, antrenorii sunt parcă predestinaţi nisipului deşertic.

  • Liga I s-a încheiat cu toate trofeele în vitrina clubului din Ghencea şi după ce au câştigat tot ce se putea câştiga, roş-albaştrii au dat drumul distracţiei.

  • Domnia dictatorială a elveţianului Blatter s-a încheiat după 17 ani măcinaţi de scandaluri de corupţie. Michel Platini, Zico şi Luis Figo sunt cele mai cunoscute nume care i-ar putea lua locul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1