Cine moștenește averea lui Maradona. Bătălia se va duce între 11 copii, 5 legitimi și 6 care nu au fost recunoscuți

Ultima actualizare:

    Averea lui Diego Maradona ar fi în jur de 60 de milioane de euro
Averea lui Diego Maradona ar fi în jur de 60 de milioane de euro

Cine moștenește averea lui Diego Maradona este întrebarea care se află pe buzele tuturor, având în vedere că starul argentinian are 5 copii legitimi și 6 nerecunoscuți. Lupta va fi, prin urmare, acerbă și, mai mult ca sigur, va fi purtată în instanță. Asta deși, deocamdată, nu se cunoaște cu exactitate câți bani a adunat starul argentinian de-a lungul vieții. Însă, potrivit unor surse, ar fi vorba despre aproximativ 60 de milioane de euro. Interesant este și faptul că celebrul fotbalist amenințase recent că nu va lăsa nici un ban copiilor săi, ci va dona totul în scopuri caritabile.

Moartea lui Diego Maradona va declanșa, cu siguranță, o bătălie acerbă pe averea sa între cei 11 copii pe care îi are - 5 recunoscuți și 6 care pretind că celebrul fotbalist ar fi tatăl lor. Una dintre fiicele sale a făcut recent chiar și o glumă te tema asta spunând că Diego Maradona ar putea înființa o echipă de fotbal cu copiii pe care îi are. 

Santiago Lara,  unul dintre fiii nelegitimi ai lui Diego Maradona, a rupt tăcerea în 2016 și și-a spus povestea
Santiago Lara, unul dintre fiii nelegitimi ai lui Diego Maradona, a rupt tăcerea în 2016 și și-a spus povestea

Magali Gil, ultima fiică nelegitimă care cerea un test de paternitate

Afirmația a venit imediat după ce o tânără de 23 de ani, pe numele său Magali Gil, a declarat în octombrie anul trecut că fotbalistul ar fi tatăl ei. Jurnaliștii postului argentinian de televiziune Intrusos au început propriile investigații și au descoperit că presupusa fiică a lui Maradona l-ar putea face pe acesta chiar bunic, deoarece are un copil. Asta, evident, dacă fotbalistul ar recunoaste-o drept fiica sa. Iată un motiv suficient de întemeiat pentru ca Magali Gil să deschidă în aprilie anul trecut un proces de paternitate. În presa argentiniană se vehiculează o adevărată poveste: se pare că mama tinerei după naștere a dat-o spre adopție, iar Gil ar fi fost crescută de o familie care nu putea avea copii. A primit din partea părinților adoptivi toată dragostea de care are nevoie un copil pentru a crește frumos însă, Magali a aflat în cele din urmă adevărul. Astfel, în februarie anul trecut magali rupe tăcerea și îl imploră pe fotbalist să accepte un test de paternitate. Asta cu mai mult cu cât propria sa mamă a contactat-o și i-a spus că tatăl ei natural este nimeni altul decât Diego Maradona. Se întrevede, așadar, o adevărată dispută care se va declanșa în familia starului argentinian  în jurul averii sale, transmite The Guardian.

Magali Gil a cerut un test de paternitate, dar fără succes
Magali Gil a cerut un test de paternitate, dar fără succes

Santiago Lara a rupt tăcerea în 2016. Nu a obținut nici el testul ADN

Un alt copil din flori este și Santiago Lara. Cel puțin așa susține el, căci nu s-a dovedit oficial acest lucru. Mama tânărului, pe numele său Natalia Garat, a murit la vârsta de 23 de ani de cancer la plămâni. Asta se întâmpla în anul 2006. Copilul său, micuțul Santiago a fost crescut de iubitul femeii. Însă au trebuit să treacă 10 ani de la moartea mamei sale pentru ca tânărul Santiago să aibă curajul de a-și spunea povestea și de a-și cere drepturile. Iată ce a declarat la un post de televiziune: „Tată meu adevărat va fi întotdeauna Marcelo Lara, însă mi s-a spus că tatăl biologic ar fi Diego Maradona. Cred că arată ca el, fața mea, părul ondulat, totul...Îl privesc pe marcelo și îmi dau seama că nu există nici o asemănare între noi. Nu e ușor deloc să te trezești într-o bună zi gândindu-se la asta”. Am descoperit acest lucru când aveam 13 ani. Eram pe stradă, mă aflam lângă o tonetă cu ziare. Pe prima pagină a unei reviste era fotografia lui Diego Maradona și, puțin mai jos, o fotografie de-a mea pixelată. Am fost șocat. Nu știam de ce figura mea apare în ziare. Am dat repede fuga acasă și l-am întrebat pe marcelo. El mi-a spus atunci adevărul. Mi-a explicat că mama mea era cunoscută în industria modei și a recunoscut că uneori și el s-a întrebat dacă sunt sau nu fiul său. Mi-a mai spus că numai un test ADN ar putea rezolva dilema, dar acesta nu a fost niciodată făcut.

CITEȘTE ȘI: Trei zile de doliu național în Argentina după moartea lui Maradona

Diego Maradona ar mai avea trei copii nelegitimi în Cuba

Alți trei copii ai celebrului fotbalist argentinian ar fi cubanezi, spune presa internațională. Este vorba despre Joana, Lu și Javielito, concepuți după ce Diego Maradona s-a mutat în insulele caraibe, în februarie 2000, în încercarea de a sta departe de droguri și alcool. Se afla la dezintoxicare. Chiar purtătorul său de cuvânt a recunoscut, într-o declarație făcută în octombrie 2018, că maradona a fost extrem de „zvăpăiat” în Cuba: „Cu siguranță există o mulțime de mici Maradona, chiar dacă unora nu le convine”.

Doar 5 copii recunoscuți 

Acum câțiva ani, Diego Maradona i-a recunoscut ca fiind copiii săi pe Diego Junior și pe Jana, în vârstă de 23 de ani. Diego Junior s-a născut dintr-o relație extraconjugală pe care starul argentinian a avut-o la un moment dat cu modelul italian Cristina Sinagra. Jana, pe de altă parte, și-a cunoscut tatăl abia acum 6 ani, în urma unui proces de paternitate pe care l-a intentat mama ei și pe care l-a și câștigat. Cei doi - fiică și tată -  s-au văzut pentru prima oară pe treptele tribunalului. Maradona mai are două fete rezultate în urma căsătoriei sale cu Claudia Villafane - Dalma, de 32 de ani și Giannina, de 30 de ani. Fotbalistul mai are și un băiat de 7 ani - diego Fernando - făcut cu amantă sa, Veronica Ojeda. 

De-a lungul timpului, Maradona a recunoscut 2 fii și trei fiice ca și urmași legitimi, iar acești copii au fost făcuți cu patru femei diferite, pe lângă fosta sa soție, Claudia Villafane și fosta parteneră Veronica Ojeda. Este normal ca toată lumea să se întrebe cine moștenește averea lui maradona, însă acest lucru va fi stabilit, cel mai probabil, în instanță. Asta, dacă nu cumva, Maradona a scris în testament că își donează întreaga avere în scop cartitabil, așa cum declarat recent. 

CITEȘTE ȘI: Cariera lui Maradona, marcată de droguri și de băutură

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net