Cinci secrete ale omului care a dus Dinamo pe podium

Ultima actualizare:

    Hanca a marcat  două goluri în  8 minute contra  celor de la ViitorulFoto: sportpictures.eu
Hanca a marcat două goluri în 8 minute contra celor de la ViitorulFoto: sportpictures.eu

Dinamo a depăşit complexul în faţa formaţiei Viitorului condus de Gică Hagi, ocupanta locului secund în campionat, pe care a învins-o cu 2-1. Cele două sunt despărţite acum doar de două puncte. Meritul e al lui Hanca, jucătorul de 25 de ani din lotul “câinilor”.

De doar şase minute a avut nevoie mijlocaşul bucureştenilor pentru a reuşi o “dublă”, suficientă pentru ca dinamoviştii să se impună cu 2-1 în faţa Viitorului. Treptat, “câinii”, cei care nu erau creditaţi cu nici o şansă la titlu, au ajuns pe podium şi pot chiar ataca poziţia de vicecampioni. “Sunt foarte fericit că am reuşit să-i batem în sfârşit pe cei de la Viitorul, mai ales că ei ziceau că nu avem cum să câştigăm în faţa lor. Am luat o opţiune serioasă pentru a ocupa locul doi. Este următorul pas pe care trebuie să-l facem”, a spus jucătorul dinamovist, ale cărui secrete sunt  prezentate de Click! 

Contra: «Ne-am făcut cadou de Paşte»

simeon stalpnicul png

Tehnicianul dinamovist Cosmin Contra a recunoscut că echipa sa nu a avut o prestaţie la fel de bună ca-n etapa trecută cu CFR, dar e mulţumit de succesul în faţa constănţenilor. “Am făcut un cadou dinamoviştilor de Paşte, şi nouă, şi-i dedicăm victoria managerului nostru, Adi Mutu, căruia i-a născut soţia. Nu am făcut un joc la fel de bun ca acelea cu CFR şi Astra, dar mă bucur pentru că băieţii au înţeles că fără sacrificii nu se obţin rezultate. Au fost şi câteva decizii ale arbitrului, câteva faulturi uşor date, dar am câştigat, aşa că nu are rost să comentăm”, a spus “Guriţă”.

Hagi vinde tot

simeon stalpnicul png

Patronul Viitorului, Gică Hagi, a anunţat că-n ciuda eşecului cu Dinamo, echipa sa poate câştiga titlul. “Am făcut lucruri minunate în acest an. Ne luptăm să fim acolo în faţă şi vom vedea ce va fi. Am ajuns sus şi am început să deranjăm, suntem mici, dar încă se joacă titlul, mai sunt etape. Mă bat la campionat aşa, cu copiii ăştia!”, a spus “Regele”. În plus, a specificat că orice jucător din lotul său e transferabil: “Vând orice. Dacă-mi convine preţul e bine, dacă nu, asta e. Pot pleca zece oameni în vară, n-am nici o problemă, vin alţii din spate”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net