Christian Eriksen le-a mulțumit fanilor și a încurajat echipa Danemarcei de pe patul de spital

eriksen-bmv001_001.jpg

Eriksen a încurajat echipa Danemarcei de pe patul de spital
Eriksen a încurajat echipa Danemarcei de pe patul de spital
Foto: Instagram / Eriksen

Aflat în spital, fotbalistul danez se simte bine și a postat un mesaj, dar și o fotografie. Sportivul se află sub observație medicală.

Afectat de un stop cardiac produs în minutul 43 al meciului Danemarca – Finlanda (0-1), din Grupa B de la Euro 2020, Christian Eriksen (29 de ani) se află acum în afara oricărui pericol. Danezul este încă în spital, sub observație medicală. Iar de acolo a postat un mesaj pe Instagram însoțit și de o fotografie cu el. "Salutări tuturor! Vă mulţumesc pentru urările de bine şi pentru mesajele primite din toate colţurile lumii. Înseamnă enorm pentru mine şi pentru familia mea. Sunt bine, în circumstanţele date. Trebuie să mai fac câteva analize la spital, dar mă simt bine. Acum, îi voi susţine pe colegii mei din echipă pentru următoarele meciuri. Jucaţi pentru toată Danemarca! Toate cele bune! Christian", a scris danezul.
Pe de altă parte, tot mai mulți oameni de fotbal critică aglomerarea calendarului competițional, ceea ce duce la suprasolicitare. O temă abordată în trecut și de antrenori precum Klopp sau Guardiola. "A fost un sezon lung, afectat de pandemia de COVID-19, iar acum Euro 2020 înseamnă un mare efort pentru jucători. În plus, majoritatea echipelor sunt nevoite să călătorească mult", a spus și Zlatko Dalic, antrenorul Croației.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1