Christian Eriksen le-a cerut colegilor să joace, dar Danemarca a fost învinsă de Finlanda

Ultima actualizare:

    Pohjanpalo a marcat un gol istoric pentru finlandeziFOTO: EPA
Pohjanpalo a marcat un gol istoric pentru finlandeziFOTO: EPA

Afectați de ceea ce s-a întâmplat cu coechipierul lor, Christian Eriksen, jucătorii danezi au fost învinși de Finlanda cu 1-0 în al treilea meci disputat la Campionatul European. Chiar Eriksen i-a rugat pe colegii lui să joace.

Pohjanpalo, în minutul 60, a marcat un gol istoric pentru finlandezi, aflați la prima participare la un turneu final de European. Finlanda a învins cu 1-0 pe Danemarca, producând prima mare surpriză din această competiției.

Conform presei daneze, Christian Eriksen a vorbit cu colegii săi şi le-a cerut să joace în această seară meciul cu Finlanda, suspendat după ce el s-a prăbuşit pe teren, informează Football Italia, citând SportStudio.

Eriksen a avut o discuţie pe FaceTime cu colegii săi, de pe patul de spital. El le-a spus jucătorilor, care se aflau atunci în vestiar, că se simte mai bine.

Meciul Danemarca – Finlanda, de la Euro-2020, a fost marcat de o întrerupere de aproape două ore, cauzată de problema medicală suferită de danezul Christian Eriksen. Acesta s-a prăbuşit pe teren spre primei reprize şi a avut nevoie de manevre de resuscitare mai multe minute, după care a fost transportat la spital. UEFA a anunţat că jucătorul este în stare stabilă.

Jocul s-a reluat cu ultimele patru minute ale primei reprize, iar pauza a fost de doar cinci minute. În momentul în care danezii au intrat pe teren pentru încălzire, înainte de reluarea jocului, fotbaliştii finlandezi i-au aplaudat.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net