Christian Eriksen le-a cerut colegilor să joace, dar Danemarca a fost învinsă de Finlanda

pohjanpalo_gol_finlanda_danemarca.jpg

Pohjanpalo a marcat un gol istoric pentru finlandezi
Pohjanpalo a marcat un gol istoric pentru finlandezi
FOTO: EPA

Afectați de ceea ce s-a întâmplat cu coechipierul lor, Christian Eriksen, jucătorii danezi au fost învinși de Finlanda cu 1-0 în al treilea meci disputat la Campionatul European. Chiar Eriksen i-a rugat pe colegii lui să joace.

Pohjanpalo, în minutul 60, a marcat un gol istoric pentru finlandezi, aflați la prima participare la un turneu final de European. Finlanda a învins cu 1-0 pe Danemarca, producând prima mare surpriză din această competiției.

Conform presei daneze, Christian Eriksen a vorbit cu colegii săi şi le-a cerut să joace în această seară meciul cu Finlanda, suspendat după ce el s-a prăbuşit pe teren, informează Football Italia, citând SportStudio.

Eriksen a avut o discuţie pe FaceTime cu colegii săi, de pe patul de spital. El le-a spus jucătorilor, care se aflau atunci în vestiar, că se simte mai bine.

Meciul Danemarca – Finlanda, de la Euro-2020, a fost marcat de o întrerupere de aproape două ore, cauzată de problema medicală suferită de danezul Christian Eriksen. Acesta s-a prăbuşit pe teren spre primei reprize şi a avut nevoie de manevre de resuscitare mai multe minute, după care a fost transportat la spital. UEFA a anunţat că jucătorul este în stare stabilă.

Jocul s-a reluat cu ultimele patru minute ale primei reprize, iar pauza a fost de doar cinci minute. În momentul în care danezii au intrat pe teren pentru încălzire, înainte de reluarea jocului, fotbaliştii finlandezi i-au aplaudat.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1