Chivu e gata de joc

Ultima actualizare:

    Cristi Chivu a avut  parte numai de ghinioane  în actualul sezon din Serie A
Cristi Chivu a avut parte numai de ghinioane în actualul sezon din Serie A

Cristi Chivu s-a accidentat la începutul lunii august, când a suferit o luxaţie la un deget de la piciorul drept şi de atunci a stat numai prin spitale.

 De la turul cu Hajduk Split, din preliminariile Ligii Europa, au trecut patru luni, timp în care jucătorul de 32 de ani a fost nevoit să vadă de la distanţă meciurile Interului. Calvarul a luat însă sfârşit.

Cristi Chivu a apărut vineri la antrenamentele lui Stramacioni şi a fost primit cu urale de Millito şi compania. După două operaţii, românul simte că este din nou fotbalist şi se bucură de fiecare şedinţă de pregătire a nerazzurrilor. Chivu a simţit nevoia să-şi împărtăşească fericirea şi cu fanii săi şi a postat pe contul său de Twitter mesajul sugestiv: „Primul antrenament cu echipa! Văd lumina!".

Deşi arde să reintre şi într-un meci oficial, Chivu mai are însă de aşteptat şi de tras. Românul este mult în urmă cu pregătirea fizică şi trebuie mai întâi să se pună la punct la acest capitol pentru a avea pretenţia să revină în primul 11, acolo unde îi este locul.

În aceste condiţii, italienii preconizează că un redebut pentru Chivu la Inter s-ar putea produce abia în preajma Crăciunului, peste aproximativ o lună de zile, în penultima etapă a turului de campionat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net