Chivu, din nou la cuţit

Ultima actualizare:

Ultimul an a fost de coşmar pentru jucătorul lui Inter Milano. Cristi Chivu a stat mai mult pe bară, jucând doar în zece dintre cele 38 de meciuri pe care italienii le-au avut în Serie A, după ce şi-a luxat al doilea deget de la piciorul drept la un meci cu Hajduk Split, în preliminariile Ligii Europa.

A fost operat de două ori - prima dată intervenţia fiind nereuşită - şi a sperat că va putea relua pregătirile fără probleme. Ghionionul a continuat însă şi în startul noului sezon, iar românul a ajuns iar la bisturiu. Aflat cu Inter în Statele Unite ale Americii, într-un turneu de promovare, fostul căpitan al naţionalei a acuzat dureri la acelaşi deget care l-a ţinut departe de gazon luni bune. A făcut un control la o clinică din Miami şi rezultatul nu a fost deloc pe placul fundaşului sau al şefilor grupării de pe Giuseppe Meazza.

„Cristi a cunoscut un medic foarte bun în America şi a decis să se opereze acolo", a povestit un apropiat al fotbalistului. Azi este ziua cea mare pentru Chivu, care speră ca perioada de refacere şi recuperare după intervenţia chirurgicală să nu fie foarte lungă.

Istoricul accidentării la deget

August 2012. Îşi luxează degetul al doilea de la piciorul drept la Split, contra lui Hajduk;August 2012. Durerile la degetul lovit sunt tot mai mari, afectându-i metatarsianul. Se operează;Octombrie 2012. Suferă o nouă intervenţie chirurgicală la degetul doi, pentru corectarea primei operaţii.

Vrea un milion de euro să plece de la Inter

Mai mult accidentat decât pe teren, Chivu este însă unul dintre cei mai „costisitori" fotbalişti ai lui Inter. Italienii vor să renunţe la el, însă fundaşul cere undeva la un milion de euro - aproape jumătate din salariul anual - să rupă contractul, motiv pentru care jurnaliştii îl fac praf pe român: „E ca un cântăreţ căruia îi dai bani să plece de la masă".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net