Chiricheş, umilit de Higuain

Ultima actualizare:

    Napoli a fost  eliminată  din Cupă
Napoli a fost eliminată din Cupă

San Paolo a găzduit al doilea Napoli – Juventus în patru zile şi deşi gazdele au câştigat de această dată, n-au obţinut calificarea. Iar primul vinovat a fost fostul fundaş al Stelei, alături de portarul Reina!

Vlad Chiricheş a fost uitat pe bancă în acel 1-1 de duminică, din Serie A, dar Maurizio Sarri a efectuat câteva modificări în primul 11 al returului din semifinalele Cupei. Introducerea românului în locul lui Raul Albiol a fost una dintre ele, dar n-a ieşit bine pentru trupa din Campania.

Căpitanul naţionalei noastre a făcut un joc execrabil în faţa adversarului direct, Gonzalo Higuain, care a marcat de lângă el o dublă. Degeaba a înscris Napoli trei goluri, 3-2 n-a fost de ajuns, torinezii câştigând în Piemont cu 3-1 şi mergând în finala de la Roma, cu Lazio. Chiricheş a părăsit terenul cu capul plecat, ştiind că poartă pe umeri principala vină a ratării calificării. Fără să fii gafat copilăreşte, românul a lăsat impresia că e static şi cu mari probleme la poziţionarea în teren, inadmisibil în Italia.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net