Chiricheş s-a făcut de râs în Tottenham - Beşiktaş. A dat pe lângă minge, a comis penalty şi englezii au pierdut două puncte

Ultima actualizare:

    Chiricheş a greşit decisiv la faza golului care a dus la înfrângerea echipei sale, TottenhamFoto: AP
Chiricheş a greşit decisiv la faza golului care a dus la înfrângerea echipei sale, TottenhamFoto: AP

Căpitanului echipei naţionale a României, Vlad Chiricheş, Tottenham i-a dat în acest sezon mai multe şanse de joc în Liga Europa, decât în Premier League. Din păcate, fundaşul nostru nu prea e în stare să profite de ele, iar după gafa de aseară e puţin probabil să mia apară titular foarte curând.

Fundaşul nostru central a fost trimis de Mauritio Pochetino în teren din primul minut al jocului cu Beşiktaş Istanbul, de pe White Hart Lane. Londonezii trebuiau să câştige neapărat această partidă, mai ales că la debutul în faza grupelor nu reuşiseră decât un egal la Partizan Belgrad. Lucrurile păreau să meargă în această direcţie, mai ales după golul de 1-0 marcat de Kane destul de repede, în minutul 27. Tottenham s-a mulţumit să conserve apoi acest rezultat, pe care l-a considerat suficient, dar nu l-a luat în calcul pe Chiricheş. În minutul 89, acesta a luftat penibil o minge uşoară în tentativa de a o degaja, iar apoi, văzând că nu-l mai prinde pe adversar, a încercat să deposedeze cu mâna, deşi se afla în prorpiul careu. Gestul său n-a fost destul de discret, arbitrul vâzând şi dictând penalty şi cartonaş galben pentru român. Demba Ba a transformat cu siguranţă pentru turci, care au egalat la 1, făcând ca datorită gafei fostului stelist să obţină un punct nesperat în capitala Angliei.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net