Chiricheş a înscris de la 55 de metri!

16-sport-gettyimages-679677920-89515.jpg

chiriches, napoli, Sampdoria, Galatasaray, Florin Andone
Vlad Chiricheș va mai rămâne la Napoli, deși s-a pus problema despărțirii sale de clubul italian
Foto: Guliver / Getty Images

Jucătorii noştri se impun tot mai greu la echipele din campionatele tari ale Europei, presiunea fiind principalul motiv. Când aceasta dispare, chiar avem valoare, iar în amicale ne desfăşurăm cel mai bine! E şi cazul actualei perioade de pregătire.

Cel mai mult a ieşit în evidenţă Vlad Chiricheş, fundaşul în vârstă de 27 de ani al lui Napoli, care în amicale e zeu! A jucat titular în ambele amicale uşurele cu care trupa din Campania îşi pregăteşte noul sezon, şi s-a descurcat de minune. Apărarea din care a făcut parte a scăpat neperforată atât în halucinantul 17-0 administrat amatorilor de la Anaunia, cât şi în acel 7-0 de sâmbătă, obţinut în faţa lui Trento. În ultimul meci, internaţionalul nostru a marcat şi o bijuterie de gol, printr-un şut de la 55 de metri distanţă! Aflat cu mingea la picior în jumătatea proprie, aproape de centrul terenului, Chiricheş l-a văzut mult ieşit din poartă pe goalkeeper-ul celor de la Trento şi l-a lobat pe acesta fără probleme. A fost golul de 3-0 şi cu siguranţă unul dintre cele mai frumoase marcate în această perioadă de verificare. Din păcate, aceste realizări nu-i garantează locul de titular la Napoli, chiar dacă Maurizio Sarri nu-l lasă să plece la altă echipă. Oferte ar fi, de la Sampdoria şi Galatasaray, dar italienii le-au refuzat. Pentru Chiricheş şi compania urmează mâine un amical ceva mai serios, cu divizionara secundă, Carpi. Cu gol şi-a reluat pregătirile şi eroul nostru din Spania, Florin Andone. Atacantul de 24 de ani a marcat pentru 2-0 în amicalul lui Deportivo cu amatorii de la Silva şi anunţă încă de pe acum că va fi principalul vârf al galicienilor. Adi Popa, un alt român pe care îl aşteptăm mai des în primul 11 al echipei sale, a înscris şi el pentru Reading în egalul, scor 2-2, obţinut în faţa turcilor de la Genclerbirligi.

Loading...

Citește și

  • Internaţionalul român Vlad Chiricheş (27 de ani) joacă din 2015 la Napoli, dar n-a reuşit până acum să-şi câştige un loc de titular la echipa care a terminat pe locul 3 ultimul sezon din Serie A.

  • În perspectiva meciului de sâmbăta viitoare cu Polonia, ar fi fost bine ca „stâlpul” apărării tricolorilor, Vlad Chiricheş, să-şi rezolve situaţia delicată de la echipa de club.

  • Marți seară, 14 februarie, s-a reluat şi Liga Campionilor, după aproape două luni de pauză competiţia intrând în linie dreaptă, cu faza eliminatorie. Din păcate, avem un singur român angrenat la acest nivel, Vlad Chiricheş, de la Napoli, dar şi fundaşul are şanse mici să continue.

  • Fundaşul Vlad Chiricheş a ieşit accidentat de pe teren în minutul 43 al meciului pe care Napoli l-a încheiat la egalitate, 3-3, în faţa celor de la Fiorentina.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1