Chipciu s-a pregătit de meci la magazinul de mobilă FOTO

Ultima actualizare:

    Alex Chipciu a adus  egalitatea la Ploieşti,  marcând în prelungiri
Alex Chipciu a adus egalitatea la Ploieşti, marcând în prelungiri

Steaua nu marcase încă în primele două etape din 2015, dar unul dintre cei mai importanţi oameni de gol, Alex Chipciu, n-avea înainte de partida cu Petrolul nicio remuşcare. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani şi-a luat gândul de la fotbal şi a plecat prin magazine împreună cu soţia sa, Andreea şi cu fetiţa lor cea mare, Maria-Medeea.

Micuţa Aria-Andreea a fost lăsată acasă de către părinţii şi sora ei, deşi are doar trei luni, pentru că aceştia trebuie să-i mobileze şi ei camera. Astfel, familia Chipciu a încercat să testeze piaţa cu privire la opţiunile pe care le au în domeniu. 

Cu câteva zile înainte de partida cu Petrolul, din Cupa României, aceştia au mers la un nou magazin, unde s-au informat amănunţit, necumpărând însă până la urmă nimic. Plimbarea care aparent l-a deconectat de la miza meciului din Cupa României a fost însă de bun augur. Alex Chipciu şi implicit Steaua au spart gheaţa în noul an, înscriind în sfârşit, e drept, în minutul 90+5 al meciului cu prahovenii, la ultima fază. După meci, jucătorul recunoscut pentru tupeul şi aroganţa lui, a simţit nevoia să-i ironizeze pe ploieşteni, a dedicat golul crainicului de pe „Ilie Oană”, care n-a fost pe gustul lui, şi a dat-o în „Becalisme” penibile.

A marcat în prelungiri

„Dumnezeu e cu noi pentru că suntem buni şi jucăm fotbal. Nu cred că golul meu a fost salvator. S-a întâmplat ce era normal să se întâmple. Nu vreau să mă laud, dar Steaua domină orice echipă din România. Îi dedic acest gol crainicului stadionului pentru că imediat după ce au marcat ne-a numit FCSB. Nu cred că era nevoie de aceste ironii”, a declarat jucătorul. Întâlnirea a fost însă una foarte grea pentru stelişti şi doar norocul din final i-a făcut să devină favoriţi la calificarea în finala Cupei României. Mohamed Tchite a debutat cu gol pentru Petrolul, înscris în miutul 22, iar gazdele au acuzat dur arbitrajul. “A fost o manieră specială. Nu ştiu dacă am avut chiar două penalty-uri, dar unul a fost sigur. Iar Papp a fost iertat de eliminare, pentru că trebuia să primească trei cartonaşe galbene”, a declarat Mircea Rednic, antrenorul gazdelor. Returul dintre Petrolul şi Steaua se va juca la 2 aprilie.


    Andreea, Alex şi  fiica  cea mare au  fost la cumpărături
Andreea, Alex şi fiica cea mare au fost la cumpărături

Soţia lui Pârvulescu e prietena familiei

Andreea, Alex şi  fiica  cea mare au  fost la cumpărături
Andreea, Alex şi fiica cea mare au fost la cumpărături

 Paul Pârvulescu a fost împrumutat de Steaua la Viitorul lui Gheorghe Hagi, dar fundaşul şi soţia sa, Ana, au rămas în legături foarte strânse cu familia Chipciu. Pentru că primul avea alte probleme de rezolvat, machidoanca, sora cântăreţei Elena Gheorghe, şi fiul lor, Lucas Andrei, i-au însoţit la cumpărături pe Andreea şi Alex. Băieţelul lui Pârvulescu şi fetiţa lui Chipciu au avut ceva în comun:  ambii au obosit şi au trebuit căraţi în braţe de părinţii lor.

Arlauskis s-a decis: în vară pleacă de la Steaua

Giedrius Arlauskis a fost titular la Steaua, dar partida din Cupa României e de conjunctură. Statutul său la echipă rămâne acelaşi, la Ploieşti apărând doar ca să se menajeze Cojocaru. Astfel, lituanianul e ca şi plecat din Ghencea. “Arlauskis nu mai vrea să continue la Steaua. El s-a simţit extraordinar la echipă pînă în momentul în care a fost trimis în tribună. Mi-a sugerat să pornim pe un alt drum din luna iunie şi am comunicat Stelei decizia noastră”, a confirmat şi Leonid Istrati, agentul fotbalistului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net