Chipciu: "M-am accidentat degeaba"

nationala-chipciu-.jpg

Alex Chipciu
Foto Click!

Alex Chipciu a fost accidentat în meciul României cu Kazahstan, 0-0, mijlocaşul fiind nevoit să stea o lună pe tuşă. "Tricolorii" ar fi meritat şi un penalty, dar arbitrul nu a dictat lovitura de la 11 metri.

"Din păcate, s-a confirmat ce am simțit și eu când a apărut durerea. Am simțit că era ruptură, altfel nu ieșeam. Asta e, m-am accidentat încă o dată și trrebuie să revin mai puternic. Nu știu dacă voi putea juca la meciul cu Polonia. E devreme să spun cum va evolua accidentarea. Se stă cel puțin 3 săptămâni la o ruptură musculară. Nu mă odihnesc, de luni încep programul special. Sunt optimist și mi-aș dori foarte mult să joc cu Polonia, pentru că țin foarte mult la echipa națională și vreau să ne calificăm la Cupa Mondială", a spus Chipciu la Digi Sport.

"La faza respectivă s-a întâmplat să mă accidentez. Am simțit durerea când am plecat de pe loc, cred că nu ajungeam la poartă, din cauza durerii. Pe lângă că m-a îmbrâncit, mi-a pus și piedică, clar. Am văzut că și domnul Porumboiu spunea că e discutabil penalty-ul. Eu nu știu ce interese au alți oameni față de națională, să destabilizeze echipa, să spună că am făcut doar egal și că nu a fost penalty. Dacă nici piedica în careu nu mai e penalty, atunci ce mai e? Să îți spargă capul prin careu? Am o părere bună despre domnul Porumboiu, am avut ocazia să vorbesc cu dânsul de câteva ori. Nu zic că dânsul ar avea interesul ăsta, dar poate ar fi unii. În Kazahstan nu știu dacă a fost arbitrul foarte slab sau au fost alte interese, dar nu mai contează", a explicat el.

"M-am accidentat degeaba. Nu a dat nici penalty, nu am reușit nici să câștigăm în Kazahstan... Ar fi fost mai dulce accidentarea, cu o victorie. A fost fault și arbitrul a spus că frigul amplifică o lovitură, care nu ar fi așa gravă. E o explicație halucinantă pentru mine. Țin minte meciul cu Aktobe, când am pățit la fel. Am jucat cu un adversar extrem de dur și arbitrul nu a dat nici galbene, nici fault. La București au jucat la fel de dur și au rămas în 10 oameni, un alt arbitru a luat măsuri", a adăugat Chipciu.

Loading...
 
 

Citește și

  • După negocieri îndelungate între Steaua şi Anderlecht, Alexandru Chipciu a ajuns luni seară la Bruxelles, astăzi urmând să facă vizita medicală şi să semneze un contract pe patru sezoane cu gruparea belgiană

  • România a condus cu 1-0 până în minutul 57, când Mehmedi a egalat după un corner respins de români, dar neurmărit de apărătorii noştri, care i-au permis mijlocaşului lui Bayer Leverkusen să se aşeze liniştit pe şut şi să catapulteze mingea în poarta lui Tătăruşanu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1