Chinul lui Chivu a luat sfârşit

Ultima actualizare:

    Chivu speră ca  în 2013 să joace  mai mult la Inter
Chivu speră ca în 2013 să joace mai mult la Inter

139 de zile au trecut de la 2 august 2012, data ultimului meci oficial jucat de Cristi Chivu la Inter, cu Hajduk Split în Europa League. Aseară, într-o partidă terminată după închiderea ediţiei, românul era anunţat titular în defensiva milanezilor.

Fostul căpitan al naţionalei României se pregăteşte să pună capăt unui an de coşmar. Din cauza accidentărilor şi a incertitudinii privind prelungirea contractului, Chivu a stat mai mult pe bară la Inter în 2012, jucând până ieri doar în 10 meciuri oficiale. La 32 de ani, fundaşul român are parte însă de un nou început în carieră. „Ultimele patru luni n-au fost uşoare, dar am trecut peste.

După prima operaţie la deget am avut în continuare dureri, aşa că am decis să mai fac una. Cei de la club, colegii, toţi m-au ajutat", a declarat Chivu înainte de a fi convocat de antrenorul Stramaccioni în lotul de 23 de jucători cu care Inter a abordat partida de aseară cu Verona din optimile Cupei Italiei.

Întrebat despre planurile de viitor, Chivu a fost tranşant. "La Inter! Cel puţin asta sper, dacă nu vor vrea ei să scape de mine! Glumesc, sunt fericit aici şi clubul e mulţumit de mine. Îmi voi încheia cariera aici", a spus Chivu, al cărui contract cu echipa din Milano expiră în vara lui 2014. Aşteptat cu nerăbdare de tehnicianul Stramaccioni pentru a întări apărarea nerazzurrilor, Chivu s-a referit şi la rolul său pe teren. "Pe ce post voi juca? Fundaş central. Ca lateral nu mai pot", a comentat Chivu cu zâmbetul pe buze.

Chivu speră ca  în 2013 să joace  mai mult la Inter
Chivu speră ca în 2013 să joace mai mult la Inter

Cu două seri înainte de întoarcerea sa pe gazon, Cristi Chivu a participat alături de colegi la o petrecere de Crăciun organizată de cei de la Inter. Bineînţeles, jucătorii s-au prezentat la eveniment însoţiţi de partenerele de viaţă. Astfel, printre invitate s-a numărat şi Adelina, soţia lui Chivu. Fosta prezentatoare de televiziune a atras atenţia cu numeroasele inele de pe degete, trei la fiecare mână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net