Chindriș ar putea juca în Bundesliga

Ultima actualizare:

    Andrei Chindriș e titular  la FC BotoșaniFOTO: Sportpictures.eu
Andrei Chindriș e titular la FC BotoșaniFOTO: Sportpictures.eu

La 21 de ani, o înălțime de 1,91 m și destulă experiență acumulată ca titular la FC Botoșani, Andrei Chindriș este unul dintre fundașii de mare viitor din Liga 1 și, poate, din Europa.

Calitățile sale, precum și prețul scăzut – în jur de un milion de euro – au atras atenția cluburilor de peste hotare. Asta în afara obițnuitului cumpărător de tineri din prima divizie, Gigi Becali.

După ce patronul FCSB a fost refuzat, oferta de 400.000 de euro fiind considerată prea mică de FC Botoșani, iar jucătorul nedorind oricum să ajungă în ”malaxorul de tineri fotbaliști” de la ”roș-albaștri”, el speră să ajungă să joace peste hotare. La începutul pandemiei de coronavirus de vorbea despre interesul spaniolilor de la Valencia, dar acum se pare că a intrat pe ”radarul” echipelor din Bundesliga. ”Sunt discuții, sunt impresari, unii spun într-un fel, alții în alt fel. Vorbim cu jucătorul și vedem ce se întâmplă. Eu zic că va pleca cu siguranță în vară”, a declarat Valeriu Iftime la Digi Sport. Patronul celor de la FC Botoșani a recunoscut că echipa care s-a interesat de el a fost Fortuna Dusseldorf, formație din Bundesliga, care are probleme în apărare. ”Sunt discuții, nu sunt oferte, nu am negociat cu nimeni. Ei au fost la noi, a fost cineva din Germania să-l vadă. Am văzut și eu și să știți că au nevoie de fundaș”, a mai spus omul de afaceri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net