Chindia Târgoviște, victorie mare cu Mioveni și va rămâne aproape sigur în Liga 1

Ultima actualizare:

    Ivancic a stabilit scorul final în minutul 74FOTO: Sportpictures.eu
Ivancic a stabilit scorul final în minutul 74FOTO: Sportpictures.eu

Niciodată până acum reprezentanta diviziei secunde nu a reușit să producă surpriza în barajul de menținere/ promovare în Liga 1 și se pare că nici în acest an lucrurile nu vor sta altfel. Chindia a luat deja o opțiune serioasă pentru rămânerea în prima ligă.

Târgoviștenii s-au impus cu scorul de 2-0, în fața formației CS Mioveni, grație golurilor marcate de Bic (min 14) şi Ivancic (74), la capătul unui meci pe care l-au dominat. Chiar dacă echipa lui are un avantaj important, antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, a încercat să-și țină băieții conectați la miza confruntărilor: “În niciun caz nu vom face greşeala să credem că suntem câştigătorii acestui baraj. Şi noi aveam nişte probleme pentru această partidă. Toate meciurile le-am jucat cu cuţitul la os. Cred că per total este o victorie meritată astăzi, dacă ne gândim şi la ocazii. Dar este un rezultat care din punctul meu de vedere poate să păstreze suspansul”, a spus Săndoi după meci.

De partea cealaltă, Claudiu Niculescu, antrenorul celor de la Mioveni, era, în mod evident, dezamăgit de rezultat, mai ales că în repriza secundă atacantul său, Davide Massaro, a ratat două ocazii singur cu portarul. “E un rezultat meritat pentru gazde. Când faci greşelile individuale pe care le-am făcut noi echipele din Liga 1 nu te iartă. Diferenţă foarte mare în această seară nu a fost. Greşelile individuale şi-au spus cuvântul. Din păcate le-am făcut noi. Chiar cred că putem face o remontada, dacă nu facem greşelile din seara asta”, a spus Niculescu la finalul partidei.

Returul este programat miercuri, la Mioveni, începând cu ora 18.30.

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net