Chindia Târgoviște va juca și în campionatul următor în Liga 1

chindia_targoviste.jpg

Chindia Târgoviște va juca în Liga 1 și în sezonul următor
Chindia Târgoviște va juca în Liga 1 și în sezonul următor
FOTO: Sportpictures.eu

Chindia Târgoviște se menține în Liga 1 după ce a câștigat barajul de menținere/ promovare cu CS Mioveni. În returul disputat miercuri, scorul a fost egal, 1-1.

Chindia Târgovişte se menţine în Liga I, reuşind acest lucru după ce a câştigat barajul cu echipa de eşalon secund CS Mioveni, scor 2-0 în tur şi scor 1-1 în retur. Miercuri, în manşa secundă a barajului de menţinere/promovare în Liga I, au marcat Herghelegiu ‘7 pentru Mioveni şi Ivancic ’45 pentru Chindia.

La finalul meciului, antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, l-a felicitat pe antrenorul adversarilor, Claudiu Niculescu, precizând că a făcut o treabă nemaipomenită la Mioveni. “Băieţii merită felicitări, mai puţin noi. Nu pot să spun că sunt foarte mulţumit de evoluţia de astăzi, am început foarte greu partida, cu o lejeritate care putea să ne coste. Dar e important că am reuşit să revenim pe parcurs. În repriza a doua am controlat mai mult partida. Vreau să îl felicit pe Claudiu Niculescu, a făcut o treabă nemaipomenită aici, numai şansa a făcut să nu fie în prima ligă. Îl felicit pentru munca pe care a făcut-o, să creadă în continuare în calităţile pe care le are. N-a fost ziua lui azi. Nu pot să spun că-mi pare rău, pentru că mă bucur pentru noi. Va fi o perioadă foarte grea pentru Chindia, nici nu ştiu care este situaţia jucătorilor, cu contractele. Unii dintre ei au jucat astăzi într-un picior”, a spus Săndoi la Digi Sport.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1