Chiajna va retrograda după 8 ani petrecuți în Liga 1

Ultima actualizare:

    Stegfan Bărboianu este de patru ani la ChiajnaFOTO: Sportpictures.eu
Stegfan Bărboianu este de patru ani la ChiajnaFOTO: Sportpictures.eu

Pentru Concordia Chiajna, aventura din prima ligă se va încheia odată cu terminarea acestei ediții a campionatului. Promovați în premieră în Liga 1 în 2011, fotbaliștii de lângă București vor reveni în divizia secundă după 8 ani.

Certitudinea retrogradării a venit odată cu înfrângerea cu 2-0 suferită sâmbătă acasă, în fața dinamoviștilor. ”Dezamăgirea e foarte mare şi nu e de la meciul acesta. Cu timpul, cu meciurile care au trecut s-a tot strâns frustrare, s-a strâns răutate, s-au strâns prea multe. Din păcate, fotbalul trăit de unii jucători nu mai e numai plăcere, poţi să te şi îmbolnăveşti. Stresul e destul de mare şi supărările după astfel de partide sunt foarte mari”, a declarat Ștefan Bărboianu la Telekom Sport. ”Cum de multe ori am avut clipe frumoase în fotbal, din păcate acum la noi au venit şi clipele acestea. Trebuie să acceptăm realitatea, noi jucătorii am adus echipa în această situaţie. E dureros, pentru că nu m-am gândit niciodată. Am şi patru ani la Concordia, cu bune, cu rele, cu satisfacţii. Am avut absolut toate condiţiile pentru a rămâne în Liga I, din păcate când am intrat pe teren nu am putut să rezolvăm mai mult” a mai spus fundaşul dreapta.

Locul Concordiei pe prima scenă este unul pentru care se luptă multe echipe în Liga secundă. Deja se cunoaște numele a două formații care sunt sigure măcar de locul care va duce în barajul de promovare, adică de ocuparea locului 3 în clasamentul final: Chindia Târgoviște și Academica Clinceni. Conform regulamentului, primele două clasate în ierarhia ligii secunde obțin promovarea directă, iar ocupanta poziției a treia va juca baraj cu antepenultimul loc din play-out. A treia echipă care fie va promova, fie va juca barajul se dă între două echipe de tradiție: Universitatea Cluj și Petrolul.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net