CFR tace și face. A câștigat cu Iași și e lider până la meciul FCSB-ului

Conceicao CFR Cluj.jpg

Ardelenii continuă certurile și manevrele la nivelul conducerii, dar echipa câștigă pe bandă rulantă și după victoria cu Iași a devenit lider măcar pentru o zi
FOTO: Sportpictures.eu

Clujenii l-au adus înapoi în conducere pe Marian Copilu în locul lui Iuliu Mureșan, dar sabia a rămas atârnată deasupra capului lui Antonio Conceicao. Antrenorul portughez s-a imunizat însă în fața pericolului și și-a văzut de treabă. Iar lucrurile merg unse.

Țucudean și compania au deschis etapa cu numărul 12 pe teren propriu în fața lui CSMS Iași și aveau în față posibilitatea să treacă pe primul loc măcar până la meciul de diseară, de la Craiova. Mureșan a deschis scorul în prima repriză și CFR s-a mulțumit apoi cu acel 1-0 de care a reușit totuși să țină până la final. Moldovenii lui Flavius Stoican au avut o posesie mai bună și ocazii din care să plece cu un punct de la Cluj, dar fără aportul lui Andrei Cristea nu au reușit să marchee și au bifat a treia înfrângere la rând. CFR a acumulat 23 de puncte, două peste FCSB și trei peste Gaz Metan Mediaș, și dacă trupa lui Nicolae Dică nu va câștiga în această seară în Bănie va rămâne lider până cel puțin săptămâna viitoare. ”Obiectivul a fost îndeplinit, este adevărat, în a doua parte a jocului nu am evoluat aşa de bine. Aş remarca jocul din prima parte. Ne continuăm drumul. Am avut oportunitatea să înscriem şi golul doi în prima repriză. Nu mi-a plăcut că până la urmă ne-am mulţumit cu 1-0”, a spus Conceicao. Un moment tensionat s-a petrecut la finalul jocului, când fanii gazdelor au exagerat cu apostrofările la adresa moldovenilor, iar Cioinac i-a pus la punct aducându-le aminte de ajutorul oferit anul trecut când Iașiul a bătut FCSB-ul și a trimis titlul la Cluj.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1