CFR a ieşit din insolvenţă! Săpunaru e pe lista de transferuri!

muresan.jpg

muresan
Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului
Citeste tot despre: 

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a anunţat că echipa a ieşit din insolvenţă şi se vor face transferuri importante. Pe lista de priorităţi este şi Cristi Săpunaru, jucătorul Astrei.

"S-a pronunţat judecătoarea în şedinţă publică. Era un complet din două judecătoare la Curtea de Apel şi am ieşit din insolvenţă. E o situaţie normală. Anormal era ce s-a întâmplat înainte, că nu ne-au scos din insolvenţă, deşi dinainte de 10 martie nu mai existau creditori, nu mai exista masă credală", a declarat Mureşan la Digi Sport.

Mureşan a anunţat că atacantul Ciprian Deac, dorit de FCSB, va continua la Cluj şi a adăugat că deja au fost perfectate patru transferuri: "Am făcut deja nişte transferuri, dar încă nu le anunţăm. Mai urmează, mai sunt nişte jucători în Cluj acum. Am luat patru jucători, şi români şi străini. Deac este jucătorul nostru până în 2020. Dacă ni se dă o sumă corectă şi el vrea să plece, putem să discutăm. Nu la sume de 2-300.000".

Printre cei doriţi e şi Săpunaru, jucător ce nu vrea să mai continue la Astra, echipă unde nu se vor mai face investiţii şi sunt plecări masive.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Marian Băgăcean

    Marian Vasile Băgăcean va prelua 62% din acţiunile clubului pentru care va plăti 4,5 milioane de lei.

  • Lupa pentru titlu a ajuns la jumătate, iar Viitorul încheie turul din play-off la Cluj, o echipă cu care şi-a împărţit victoriile. În urmă cu o lună, în Gruia, a învins cine avea mai mare nevoie şi rămâne de văzut dacă va fi şi azi la fel.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1