CFR, fără șanse în Scoția

cfr_cluj_celtic.jpg

Celtic a dominat meciul cu CFR cluj din Liga Europa
Celtic a dominat meciul cu CFR cluj din Liga Europa
FOTO: Sportpictures.eu

CFR Cluj a mers în Scoția cu multe speranțe, dar s-a făcut de râs în fața lui Celtic, în etapa a doua a grupelor Ligii Europa.

Învinși cu scorul de 2-0 de gazde, într-un meci la capătul căruia nimeni nu a înțeles cum de românii i-au eliminat acum o lună și jumătate pe scoțieni din Liga Campionilor, clujenii nu s-au arătat deloc mirați de înfrângere. ”Ştiam despre Celtic că este o echipă foarte bună, pentru că am jucat aici înainte. Ştiam că va fi foarte dificil să câştigăm aici, deoarece au pierdut doar un meci în acest sezon şi acela a fost împotriva noastră. Dar sunt bucuros de echipa mea pentru că a dat totul. Celtic are jucători buni pe toate posturile şi nu poţi câştiga de două ori pe Celtic Park. Pentru mine, Celtic şi Lazio sunt marile favorite ale grupei. În mod normal ele ar trebui să se califice, dar în fotbal mai sunt surprize", a declarat antrenorul Dan Petrescu, potrivit heraldscotland.com.

La rândul său, Bogdan Mara, directorul sportiv al formației, a spus: ”Ne doream să nimerim cu o altă echipă, nu cu Celtic, pentru că eram convinşi de ceea ce ne va aştepta la meciul de aici. Eram convinşi că în seara asta Celtic era dornică de revanşă şi va fi extrem de motivată. Poate în primul meci nu ne-au luat în calcul, nu au considerat că suntem un adversar pe măsură. Faptul că am reuşit să câştigăm în acel moment e mult mai important decât acesta, spunem noi, acela a fost meciul crucial pentru calificarea în grupe. Au fost mult mai motivaţi ca noi, au făcut un meci mult mai bun ca noi, nu ne au dat nicio şansă şi au meritat victoria. Este o diferenţă şi de valoare, de buget, de toate lucrurile, noi am reuşit să facem o minune atunci, un meci extraordinar al nostru, cu nişte reuşite extraordinare”, a spus Mara la Telekom Sport.
În celălalt meci al grupei, Lazio a învins cu scorul de 2-1 pe Rennes, astfel că CFR este pe locul secund după disputarea a două etape.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1