CFR e lider la finalul turului datorită cadoului din minutul 90

Ultima actualizare:

    Ardelenii au câştigat la Sfântu Gheorghe în prelungiri după un penalty inexplicabil comis de Vaşvari şi transformat de DeacFoto: Click!
Ardelenii au câştigat la Sfântu Gheorghe în prelungiri după un penalty inexplicabil comis de Vaşvari şi transformat de DeacFoto: Click!

Trupa lui Antonio Conceicao pierduse fotoliul de lider sâmbătă seara după ce FCSB a câştigat în faţa Voluntariului. Ca să-l recuperze avea nevoie de trei puncte în deplasarea de la Sepsi, care au venit dramatic şi aparent nemeritat.

Omrani a deschis rapid scorul pentru oaspeţi şi părea că nimic nu va zdruncina podiumul în această etapă cu numărul 14. Croatul Males şi-a lăsat însă echipa în inferioritate numeric în minutul 65 când  a fost eliminat direct pentru o intrare criminală la un adversar. CFR a început să scârţâie şi a trăit foarte periculos ultimele 25 de minute. Florin Ştefan, puştiul care a s-a calificat cu naţionala de tineret la Euro 2019, a egalat în minutul 80 din întâmplare, iar pe final covăsnenii puteau marca golul victoriei. Nu s-a întâmplat, iar la un corner a venit o greşeală personală care a nenorocit-o pe Sepsi. Gabriel Vaşvari l-a faultat inexplicabil în careu pe Mureşan, deşi acesta nu mai putea interveni la o minge care îl depăşise, iar Chivulete a dictat corect penalty. Ciprian Deac l-a transformat în primul minut din prelungiri şi a semnat scorul final, 1-2. “Din nefericire l-am scăpat puţin şi cred că a fost penalty. Dacă dădea gol Simonovski la faza anterioară nu mai pierdeam. A fost neatenţia noastră, am pierdut mingea uşor, a venit cornerul acela şi am luat gol”, a declarat tupeist Gabriel Vaşvari, deşi ar trebui să-l mustre măcar puţin conştiinţa. Antrenorul liderului îl contrazice însă: “Ştiam că Sepsi joacă foarte bine acasă. Am mers să câştigăm, am făcut un joc intens şi cred că am meritat victoria. Se putea termina şi egal. După roşul lui Males jocul a fost puţin mai greu pentru noi”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net