CFR Cluj sare la gâtul lui Ovidiu Hațegan din disperare

Ultima actualizare:

    CFR a fost învinsă de Craiova acasăFOTO: Sportpictures.eu
CFR a fost învinsă de Craiova acasăFOTO: Sportpictures.eu

Dacă oamenii responsabili din fotbalul intern ar fi la fel de preocupați de creșterea nivelului propriilor jucători așa cum sunt de arbitraj, atunci am avea an de an câte o echipă în grupele Ligii Campionilor. Așa, avem doar acuzații la adresa arbitrilor și rezultatele pe care le merităm. Finalul meciului CFR Cluj - Universitatea Craiova, scor 1-2, n-a făcut excepție.

Supărați nu că jucătorii lor au ratat șituații clare de la 7-8 metri, ci că arbitrul nu le-a dat două penalty-uri care nici măcar n-au fost, oficialii campioanei au sărit la gâtul celui mai bine cotat arbitru român al momentului, Ovidiu Hațegan. Ardelenii au cerut, nici mai mult, nici mai puțin, decât ca acesta să nu le mai conducă meciurile! ”Mi-e jenă să comentez. Uitaţi-vă la filmul ăsta în trei, de câte ori a fost joc Craiova - CFR cu domnul Haţegan la mijloc. Uitaţi-vă în sezonul trecut, ultima etapă, uitaţi-vă ce greşeli majore. Uitaţi-vă acum câteva săptămâni vicierea clară de la Craiova, penalty, roşu, gol anulat. E ruşinos din punctul meu de vedere şi îmi pare rău că un arbitru atât de valoros la toate disputele directe ia astfel de decizii toate într-o anumită direcţie”, a spus Edi Iordănescu, după meci.

La rândul său, managerul sportiv al CFR Cluj, Marius Bilaşco, a declarat, la Digi Sport, că gruparea sa va face o adresă către CCA pentru a solicita să nu mai fie arbitrată de Haţegan. “În ultimul an ne-a arbitrat domnul Haţegan opt meciuri. Nu sunt nici două săptămâni de la ultimul meci, unde am avut penalty, cartonaş roşu şi gol valabil anulat şi în seara asta două penalty-uri pe care dânsul refuză să ni le dea. Nu mai putem, am ajuns la limita răbdării. Suntem într-o luptă directă unde nu cerem decât să ne dea ce e al nostru. Ne-a făcut varză. Noi nu mai putem", a afirmat Bilaşco.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net