CFR Cluj nu a avut nici o șansă cu AS Roma în Liga Europa

cfr_roma_susic.jpg

Jucătorii de la AS Roma au câștigat majoritatea duelurilor cu clujenii
Jucătorii de la AS Roma au câștigat majoritatea duelurilor cu clujenii
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

De la o vreme, Dan Petrescu are un procentaj de 100% în pronosticurile pesimiste. De data asta CFR Cluj a pierdut acasă, cu scorul de 2-0, în fața Romei, iar șansele de calificare în 16-imile competiției sunt minime pentru echipa noastră.

După o primă repriză relativ echilibrată, în care parcă italienii nu au vrut să forțeze, a doua parte a jocului de la Cluj a început perfect pentru AS Roma. Era minutul 49 când mingea trimisă dintr-o lovitură liberă de la 30 m lateral stânga în direcția de atac a adversarilor s-a lovit de piciorul lui Debeljuh și a intrat în poarta lui Bălgrădean, care are și el partea lui de vină în primirea golului. Scorul final a fost stabilit dintr-o lovitură de la 11 m acordată eronat de central, în urma unei intervenții regulamentare a goal-keeper-ului nostru la un atacant advers. Veretout a executat cu precizie și, din minutul 64, era clar că italienii vor pleca din Cluj cu toate punctele și cu calificarea matematică în faza următoare a competiției.

În celălalt meci al grupei, Young Boys Berna s-a impus cu scorul de 1-0 la Sofia, cu ȚSKA și are acum trei puncte avans față de echipa noastră, care pentru a se califica în ”primăvara europeană” are nevoie de un parcurs perfect în ultimele două etape, cu bulgarii acasă și cu elvețienii în deplasare. Lucru care, dacă nu se schimbă ceva în jocul echipei lui Dan Petrescu, pare foarte puțin probabil să se întâmple.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1