CFR Cluj infirmă că s-ar gândi la schimbarea lui Dan Petrescu

petrescu-dan_dsc0178.jpg

Dan Petrescu vrea să câștige un nou titlu de campion cu CFR Cluj
Dan Petrescu vrea să câștige un nou titlu de campion cu CFR Cluj
Foto: sportpictures.eu

Rezultatele nu tocmai grozave din ultimul timp, precum și piederea locului 1 în Play-Off-ul Ligii 1 au dat apă la moară celor care prevestesc indepărtarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. Și cum numărul articolelor pe această temă s-au înmulțit, gruparea a reacționat, infirmând acest zvon.

Într-un comunicat dat publicității astăzi (miercuri, 8 iulie), CFR Cluj a dezmințit că intenționează schimbarea lui Dan Petrescu din funcția de antrenor al campioanei României. Gruparea susține că n-a luat în calcul așa ceva nici pentru ediția în curs, dar nici pentru cea viitoare. Ca un răspuns la „articole apărute în spaţiul public privind schimbarea antrenorului nostru Dan Petrescu, conducerea echipei CFR 1907 Cluj doreşte să facă următoarele precizări: Conducerea clubului CFR 1907 Cluj NU s-a gândit nicio secundă la schimbarea antrenorului Dan Petrescu de pe banca tehnică a echipei noastre, nici acum şi nici din sezonul următor. Dan Petrescu are parte de susţinerea totală a conducerii clubului nostru! Tehnicianul care a obţinut cele mai mari performanţe din istoria clubului într-un timp atât de scurt, reuşind să câştige de două ori consecutiv titlul în România şi să califice echipa în Primăvara Europeană după un sezon fantastic şi nişte victorii incredibile în competiţiile internaţionale este şi va rămâne antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. Toate performanţele pe care Dan Petrescu le-a obţinut în calitate de antrenor principal al echipei noastre, alături de un grup de jucători profesionişti şi devotaţi, au făcut ca CFR 1907 Cluj să revină în prim-planul fotbalului european”, se arată în comunicat.
CFR Cluj a menționat că Dan Petrescu are contract pentru încă doi ani competiționali: „Suntem convinşi că există mulţi tehnicieni care şi-ar dori să pregătească o echipă de nivelul CFR-ului, însă noi avem antrenor în persoana lui Dan Petrescu, cel care mai are contract cu CFR 1907 Cluj încă două sezoane, contract pe care o să îl ducă la bun sfârşit. În încheiere, vrem să vă asigurăm din nou că nu a existat nicio discuţie cu un alt antrenor pentru a prelua banca tehnică a echipei noastre nici acum şi nici din sezonul viitor”.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1