CFR Cluj continuă cursa în Liga Campionilor

cfr_cluj_liga_campionilor.jpg

Sigurjonsson a marcat al doilea gol al echipei sale
Sigurjonsson a marcat al doilea gol al echipei sale
FOTO: Sportpictures.eu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

CFR Cluj a eliminat pe Lincoln cu o dublă victorie (2-1, respectiv 2-0) și e sigură de prezența în grupele Conference League.

CFR Cluj și-a confirmat statutul de favorită și s-a calificat fără emoții în turul trei preliminar al Ligii Campionilor cu o dublă victorie.

Învingători cu chin în tur, scor 2-1, ardelenii au intrat pe propriul teren în fața adversarilor din Gibraltar hotărâți să nu le dea șanse acestora. Iar în minutul 18 Cestor a deschis scorul pentru gazde, aducând cumva liniștea în sufletele suporterilor. Chiar dacă începutul reprizei secunde a debutat cu două bune ocazii ale oaspeților, CFR nu s-a pierdut cu firea și chiar a reușit să-și mărească avantajul în minutul 58 prin Sigurjonsson. De fapt, chiar cu 2-0 s-a încheiat și meciul, o victorie care le asigură românilor calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, acolo unde vor întâlni învingătoarea ”dublei” dintre formația elvețiană Young Boys Berna și cea slovacă Slovan Bratislava, încheiată aseară, după închiderea ediției. Indiferent de ce vor face în continuare în tururile preliminare, elevii lui Marius Șumudică sunt siguri de prezența în grupele Conference League, cea de-a treia competiție europeană inter-cluburi. Dar ei mai au și șansa grupelor Ligii Europa sau, de ce nu, a grupelor Ligii Campionilor. Totul depinde de ce vor face în următoarele două meciuri.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul