CFR Cluj a câștigat cu Rennes și e la un punct de calificarea în faza următoare a Ligii Europa

arlauskis-cfr_rps0518.jpg

Arlauskis a avut câteva parade de zile mari în fața lui Rennes
Arlauskis a avut câteva parade de zile mari în fața lui Rennes
Foto: sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Într-un meci din Grupa E a Ligii Europa, disputat în această seară, CFR Cluj a câștigat (1-0) cu Rennes (Franța) prin golul lui Rondon (min. 87). Arlauskis a avut șapte intervenții salvatoare pentru Campioana României. În celălalt meci din grupă, Lazio Roma - Celtic Glasgow 1-2. Clasament: 1. Celtic 10p, 2. CFR 9 puncte, 3. Lazio 3p, 4. Rennes 1p.

Dominați de gruparea din Hexagon, clujenii au marcat în minutul 87, prin Mario Rondon, cu o lovitură cu capul, după un corner. Autorul golului a fost eliminat în minutul 90, pentru o intrare periculoasă. În minutul 90+4, un gol al oaspeţilor nu a fost validat după un henţ.
CFR  şi Rennes au fost adversare şi în etapa trecută a fazei grupelor, când clujenii s-au impus în Franţa tot cu 1-0 (gol Deac în minutul 9). Atunci, Rennes a încheiat jocul în nouă fotbalişti, iar CFR Cluj în zece.
Francezii nu mai au nicio şansă de calificare în faza următoare a competiţiei. În celălalt meci din grupă, Lazio a pierdut in extremis cu Celtic (1-2). Pentru a merge mai departe CFR mai are nevoie de un punct fie la Roma, cu Lazio, fie cu Celtic, la Cluj. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1