CFR Cluj are un fan celebru: campionul mondial Rivaldo

Ultima actualizare:
Rivaldo are așteptări mare de la fiul său, Rivaldinho, în acest sezon
Rivaldo are așteptări mare de la fiul său, Rivaldinho, în acest sezon

Campion mondial în 2002, câștigător al ”Balonului de Aur” în 1999, brazilianul Rivaldo este extrem de apropiat de fotbalul românesc, datorită fiului său, Rivaldinho, component al formației FC Viitorul. El a făcut câteva considerații legate de reluarea Ligii 1, dar și a primei divizii spaniole de fotbal.

„Cred că CFR Cluj este ușor mai puternică decât restul echipelor, iar poziția ei în clasament reflectă acest lucru. Cred că CFR are toate condițiile necesare pentru a deveni din nou campioană în acest sezon”, a declarat Rivaldo.

Brazilianul a vorbit și despre situația clubului la care joacă fiul său, Rivaldinho. Astfel, campionul mondial din 2002 consideră că FC Viitorul a avut ghinion necalificându-se în play-off. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a ratat play-off-ul pentru doar două puncte, remizând în ultima etapă a sezonului regulat când o victorie ar fi calificat-o în primele șase echipe ale campionatului. „Echipa a fost într-o formă bună și a ratat play-off-ul pentru doar câteva puncte, deci cu siguranță este o echipă de prima jumătate a clasamentului. Au un avans mare în fața celor din zona retrogradării și beneficiază de un lot bun. Viitorul nu va retrograda. Echipa juca bine înainte de pandemie, dar a avut ghinion în a nu se califica în play-off. Îmi amintesc că a fost pe locurile 2-3 de-a lungul sezonului, dar a pierdut un meci, a făcut câteva remize și a ajuns să fie prima echipă de sub linie, care nu își dispută titlul”, a spus sus-americanul.

Rivaldo: ”Admir structura clubului Viitorul”

Viitorul reîncepe sezonul pe teren propriu în fața lui CSM Politehnica Iași, duminică la ora 17.00, iar Rivaldo a fost impresionat de organizarea clubului în vizitele sale din România. „Fără să pot să menționez un anumit jucător de la Viitorul, admir structura clubului ca întreg. Dezvoltă mulți jucători pentru echipele naționale ale României. Am fost acolo în vizită și am urmărit munca depusă, iar Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu trebuie felicitați pentru ce fac acolo. Fiul lui Hagi, Ianis, este un exemplu bun și un rod al muncii lor din ultimii ani”, a mai spus Rivaldo.

Rivaldo este la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul din România
Rivaldo este la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul din România

Rivaldo: ”Lupta pentru titlu în Spania se dă între Barcelona și Real Madrid”

În ceea ce privește reluarea campionatului Spaniei, La Liga, acolo unde Rivaldo a scris istorie, brazilianul spune că ”lupta pentru titlu în La Liga se dă între Barça și Real Madrid. Fiecare echipă mai are de jucat 11 meciuri, așa că mai sunt multe puncte de câștigat. Lupta pentru titlu se va da între Barça și Real. Nu-mi imaginez că vreun alt club le-ar putea ajunge din urmă. Duelul este foarte deschis și echilibrat în acest moment. Orice se poate întâmpla, așa că va fi interesant de urmărit până la finalul sezonului. Sigur că este mereu mai simplu și mai entuziasmant să joci cu fanii alături, iar jucătorii pot ieși în evidență mai mult, însă Barcelona este Barcelona și indiferent dacă sunt oameni în tribune sau nu, va fi un club mare cu jucători grozavi. Cred că până și fără fani, jucătorii pot evolua grozav. Nu văd absența fanilor ca fiind o problemă reală din acest punct de vedere. Barcelona are la dispoziție totul pentru a-și relua campionatul cu bine și pentru a câștiga titlul. Tuturor jucătorilor le este dor să joace și sunt dornici să înceapă meciurile”, a declarat Rivaldo pentru Betfair, companie al cărei ambasador este.


    Rivaldo este la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul din RomâniaFOTO: Betfair
Rivaldo este la curent cu tot ce se întâmplă în fotbalul din RomâniaFOTO: Betfair

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net