Centrul Vechi, casa fanilor lui Chelsea

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Centrul Vechi s-a transformat ieri, pentru câteva ore. Cine a trecut pe acolo după-amiază, avea impresia că se află în Londra, apropiere de Stamford Bridge, stadionul unde Chelsea joacă meciurile de acasă.

O mare de steaguri albastre şi ospătăriţe costumate în tricoul de joc al londonezilor şi joben, te invitau să păşeşti pragul diferitelor localuri. Englezii, sosiţi în număr de aproape 1.000, nu s-au lăsat prea mult rugaţi şi după ce s-au "încălzit" cu câteva beri, au început să cânte. Erau câteva sute, dar nu au fost incidente, ei fiind supravegheaţi de jandarmi, iar raportul la un moment dat era de unu la unu. În joc, au intrat şi ospătăriţele, au cântat şi au servit la mese non-stop, dar au trebuit să facă faţă şi unora mai îndrăzneţi, care din cauza aburilor alcoolului, încercau să le pipăie.

Delegaţia celor de la Chelsea s-a plimbat prin Parcul Izvor

simeon stalpnicul png

Fotbaliştii au acordat autografe şi pe tricouri

simeon stalpnicul png

Torres a primit un ursuleţ de pluş de la o admiratoare

simeon stalpnicul png

Până la urmă, totul s-a rezumat la câte o fotografie cu frumuseţile locale, iar cântecele legate de Chelsea au asigurat fondul sonor al Centrului Vechi. În clubul Old City s-a strâns cel mai numeros grup al englezilor, în timp ce alţii au preferat să-şi petreacă timpul în compania unor susţinători ai Stelei. Distracţia a durat până în jurul orei 17.00 după care jandarmii i-au escortat spre Arena Naţională.

Jucătorii lui Chelsea s-au relaxat ieri dimineaţă la o plimbare în parcul Izvor, unde au fost asaltaţi de fani. Rafael Benitez şi elevii săi au ales ca înaintea partidei cu Steaua să vizite zona din apropierea hotelului Marriott, acolo unde sunt cazaţi. Jucătorii au dat autografe şi s-au fotografiat alături de suporterii români. Delegaţia celor de la Chelsea numără câţiva zeci de membri. Îmbrăcaţi în treningul cu emblema clubului şi încolonaţi, sub supravegherea lui Benitez, jucătorii de zeci de milioane de euro au luat la pas aleile din parcul Izvor.

Unele baruri şi-au echipat angajatele în culorile Stelei

simeon stalpnicul png

Îmbrăcate în echipamentul englezilor, ospătăriţele invitau vizitatorii în interiorul barurilor

simeon stalpnicul png

Fanii au băut pe nerăsuflate câte două-trei beri

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Englezii nu au refuzat să acorde autografe suporterilor, unii dintre ei fiind îmbrăcaţi în tricoul oficial de joc, sau să se fotografieze alături de susţinătorii lor. Terry şi Torres au fost printre cei mai solicitaţi, iar spaniolul a oferit faza zilei: a semnat un tricou de al său ce-i aparţinea unei fane, iar tânăra i-a oferit cadou un ursuleţ de pluş, de care atacantul nu s-a despărţit nici la revenirea la hotel.

După plimbare, delegaţia trupei lui Benitez a servit masa, iar jucătorii s-au retras la odihnă. Oricum, fotbaliştii au părut mai concentraţi faţă de cum erau atunci când au ajuns în România, Chelsea TV difuzând imagini cu ei din avion când se amuzau copios pe seama portarului de rezervă, Turnbull, care „studia" Nuts, o revistă pentru adulţi.

image
image
image
image
image
image
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net