Cele mai frumoase goluri ale Cristiano Ronaldo

Ultima actualizare:

    În topul 10 cu cele mai frumoase goluri ale lui Cristiano Ronaldo nu există totuşi niciunul din foarfecăFoto: Guliver/GettyImages
În topul 10 cu cele mai frumoase goluri ale lui Cristiano Ronaldo nu există totuşi niciunul din foarfecăFoto: Guliver/GettyImages

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbalişti din toate timpurile, câştigător al ultimelor două Baloane de Aur şi a tuturor trofeelor posibile, individuale şi cu echipa. Doar titlul mondial şi cel european cu naţionala Portugaliei îi lipsesc acestuia, dar mai are timp. Iată însă un top cu cele mai frumoase goluri ale lui Cristiano Ronaldo din toată cariera lui!

CR7 a înscris goluri de senzaţie atât pentru Manchester United, cât şi pentru Real Madrid, unele mai frumoase decât altele. Astfel, e greu de făcut un top 10 cu cele mai frumoase goluri ale lui Cristiano Ronaldo, dar, subiectivi cum suntem, ne hazardăm. Mai ales după performanţa unică de duminică, când a marcat 5 goluri în victoria dementă, 9-1 cu Granda.

Pe locul 10 în acest clasament stă un gol dintr-un meci cu Galatasaray, din Liga Campionilor. Ronaldo a scăpat atunci pe partea stângă a atacului Realului, a ridiculizat doi fundaşi turci şi a tras un şut bombă care s-a dus parcă prin portarul advers, uruguaianul Muslera. Scorul final al acelui meci a fost şi de acea dată unul fluviu, cu Ronaldo şef de tun.

Cele mai frumoase goluri ale lui Cristiano Ronaldo au fost marcate cu şuturi de la distanţă

Pe locurile nouă şi opt în clasamentul cu cele mai frumoase goluri ale lui Cristiano Ronaldo vin două reuşite cu adversari din campionat: Villareal şi Atheltic Bilbao. În ambele, portughezul a reuşit să înscrie după faze personale cap coadă, fără asistul vreunui coleg. Din nou a fost vorba despre diblinguri în cascadă de la mijlocul terenului şi finalizări din 16 metri.

În top urmează apoi un gol marcat pe când îmbrăca tricoul lui Manchester United şi s-a întâmplat într-un derby din campionat, împotriva celor de la Arsenal Londra. A fost şi atunci o cursă fenomenală a portughezului, dar nu cu balonul la picior. El a iniţiat contratacul printr-o pasă cu călcâiul, apoi Rafael şi Rooney i-au dus mingea până în careu, de unde el a finalizat sublim.

Pe şase în topul cu cele mai frumoase goluri ale lui Cristiano Ronaldo se află un gol dintr-o altă partidă cu Bilbao, când Gorka Iraisoz n-a avut cum să scoată şutul din vinclu trimis de CR7 de la 20 de metri. Mingea a prins şi o traictorie curbată, depărtându-se de portar, fapt care i-a îngreunat acestuia misiunea, dar a făcut golul mai frumos.

Cele mai frumoase goluri ale lui Cristiano Ronaldo nu se compară cu reuşita în poarta lui FC Porto

Topul cinci începe cu golul cu călcâiul înscris de Ronaldo în poarta Valenciei, iar pe 4 se clasează o lovitură liberă transformată magistral de portughez de la peste 25 de metri distanţă, pe când era la Manchester United, într-un meci de campionat, cu Bolton. Pe locul 3 urmează apoi un şut de la 35 de metri care s-a dus direct în poarta Osasunei.

Primele două locuri în analiza cu cele mai frumoase goluri ale lui Cristiano Ronaldo sunt adevărate opere de artă. Cel care ocupă locul secund în top a fost marcat de portughez cu câlcâiul, în poarta lui Rayo Vallecano, iar cel mai frumos din toate timpurile a fost tot în tricoul lui Manchester United. Victima se numeşte FC Porto şi golul despre care vorbim este acela înscris cu un şut de la 30 de metri şi care a adus calificarea englezilor în semifinalele Ligii Campionilor, ediţia 2008-2009.

Vezi mai jos un filmuleţ cu aceste 10 goluri magnifice!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net