Cel mai scump fotbalist din lume, atacat de fani

Ultima actualizare:

    Real Madrid a plătit  100 de milioane  de euro pe Gareth  Bale, dar prestaţiile  lui au fost departe  de ceea ce aşteptau  fanii de la elFOTO: AP
Real Madrid a plătit 100 de milioane de euro pe Gareth Bale, dar prestaţiile lui au fost departe de ceea ce aşteptau fanii de la elFOTO: AP

Trei fani ai echipei Real i-au cerut socoteală galezului Gareth Bale pentru înfrângerea din „El Clasico”, dar nu s-au putut atinge decât de maşina fotbalistului cotat la 100 de milioane de euro.

Un incident neplăcut a avut loc luni la baza de antrenament a lui Real Madrid. Cu o zi înainte, „galacticii” pierduseră derby-ul cu Barcelona, astfel că atmosfera a fost una extrem de încărcată. Pentru a pune gaz pe foc, câţiva suporteri ai madrilenilor şi-au aşteptat favoriţii la terminarea antrenamentului cu scopul de a-i „trage de urechi”. Cel mai mult a avut de suferit Bale, care a ieşit în trombă într-un Bentley de culoare albă, fără să-i pese de contestatari. 

Galezul, marea dezamăgire în Spania

Aroganţa galezului a fost taxată de unul dintre fani, care a lovit maşina fotbalistului, mai întâi cu pumnul, apoi cu piciorul drept. „Hijo de puta!” (Fiu de curvă), a strigat agresorul la adresa lui Bale, în timp ce forţele de ordine încercau să restabilească liniştea.

În 2013, Bale a fost cumpărat de Real de la Tottenham în schimbul a 100 de milioane de euro, cea mai mare sumă plătită vreodată pentru un fotbalist. Evoluţiile lui Bale n-au fost însă pe măsură, astfel că despărţirea de Real e inevitabilă. În caseta meciului de la Barcelona, cotidianul madrilen „As” a refuzat să-i acorde o notă mijlocaşului britanic. Referitor la incidentul cu Bale, Real a anunţat că suporterul violent a fost identificat şi că acesta nu va mai fi primit la meciuri.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net