Cel mai rușinos derby pentru Dinamo

Ultima actualizare:

    Dinamo nu a câștigat nici un punct in primele trei etape ale campionatuluiFOTO: Sportpictures.eu
Dinamo nu a câștigat nici un punct in primele trei etape ale campionatuluiFOTO: Sportpictures.eu

Situată pe ultimul loc în clasament, fără nici un punct și, mai ales, fără nici un gol marcat în trei etape, Dinamo va suporta diseară o nouă umilință. De data asta din punct de vedere statistic, pentru că niciodată ”câinii” nu au mai disputat un derby al ultimelor două clasate în Liga 1.

Pentru Dinamo a venit momentul celui mai rușinos derby din istoria de peste 70 de ani a clubului. Aflați pe ultima poziție în clasament, ”câinii” vor încerca să-și refacă moralul pe seama nou-promovatei din Clinceni, care, însă, deși cu o valoare de piață de aproape trei ori mai mică decât a bucureștenilor, a arătat parcă mai bine în acest debut de sezon decât dinamoviștii. Conform transfermarkt, Dinamo are o valoare totală a lotului de 13,48 milioane de euro, în timp ce Academica s-a oprit la doar 5 milioane de euro.

Aflați de aproape 10 zile în căutarea unui antrenor, „câinii” au rămas tot la formula cu care au început actuala ediție de campionat, adică Eugen Neagoe – Sebastian Moga. Ca și săptămâna viitoare, formația va fi condusă de secund, Neagoe având încă nevoie de o perioadă de refacere după infarctul suferit pe teren la meciul cu Craiova. Chiar dacă a trecut printr-un mare impas, tehnicianul venit în urmă cu o lună și jumătate e decis să revină pe bancă până la finalul lui august. El deja se gândește la noi achiziții de jucători: ”Lotul este cel care este, dar nu uitați că perioada de transferuri nu s-a terminat. Cu siguranță, vom mai aduce jucători. De altfel, și azi am discutat cu cei din conducere și le-am transmis că mai trebuie trei jucători, obligatoriu!”, a declarat Neagoe la Digi Sport.

Tehnicianul și-a și apărat actualul lot de fotbaliști, spunând că fiecare are valoare, deși încă nu au demonstrate-o în această formulă: ”Toți jucătorii care au venit la Dinamo, au jucat, nu au fost aduși de pe stradă, da? Mrzljak, a venit de la Astra, unde a fost căpitan în ultimii doi ani, Lansat de Pandurii, unde și acolo a evoluat constant, Mrzljak a devenit jucător de bază la Astra. Pe lângă faptul că este un fotbalist de valoare, are și caracter. La 26 de ani, dacă nici el nu mai este un jucător bun, atunci, sincer... Kevin Bru a jucat în Anglia, în Championship. Nu este deloc ușor să joci constant acolo. Plus că în ultimul an a jucat la Apollon Limasol, echipă care a activat în grupele Europa League. Au câștigat la Marseille, pe terenul lui Olympique, cu 3-1, cu Bru titular. Și au bătut și pe Lazio cu 2-0. Moura a jucat meci de meci la Sepsi, Straton este unul dintre cei mai buni portari din România, Piscitelli a fost titular în liga a doua din Italia, Sin a jucat meci de meci la Iași, la fel cum a făcut-o și Bejan, dar la Astra. Acești fotbaliști n-au venit de pe stradă. E adevărat că nici evoluția echipei n-a fost una strălucită, dar e nevoie de timp”, a spus Neagoe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net