Cel mai “nebun” tatuaj din fotbal!

Ultima actualizare:

    Joker e imitat de Jason Cummings
Joker e imitat de Jason Cummings

Jason Cummings sărbătoreşte debutul la naţionala Scoţiei cu o “pictură” pe mână, dorind să-i aducă un omagiu lui Joker, un personaj din serile cu supereroi.

Cummings are 22 de ani, în vară a ajuns la Nottingham Forest, iar acum e convocat pentru amicalul de mâine Scoţia - Olanda. Pentru a celebra premiera şi-a tatuat o gură malefică pe exteriorul palmei, iar atunci când duce mâna la faţă creează o figură înfricoşătoare.

Atacantul mai are câteva desene pe braţe, dar ultimul e special. De acum el vrea să sărbătorească toate golurile prin a aduce mâna la gură, iar fanii vor descoperi un caracter din benzile desenate, care apoi a ajuns şi pe marile ecrane. E vorba despre Joker, un antierou apărut prima dată în filmele cu Batman din anii ’40, cunoscut pentru zâmbetul malefic. “Nu eram beat când mi-am făcut tatuajul. Va fi o modalitate de a mă bucura la goluri, dar pentru asta trebuie să încep să marchez mai des. Dacă înscriu acum, va fi cel mai tare gol”, a spus Cummings, care diseară va îmbrăca tricoul primei reprezentative a Scoţiei contra Olandei. “Fiecare vârf are nevoie de un mod de a se bucura. Eu am marcat de multe ori, dar nu aveam un stil de sărbătoare…Bine, nici acum nu ştiu exact de ce mi-am făcut acest desen, dar vreau să trăiesc momentul. Poate o să regret decizia peste 20 de ani”, a completat el. Apoi, a anunţat: “Am fost în Edinburgh la o fată, Scoobs, şi ea mi l-a făcut. Sunt mare fan Joker…e un pic ca mine”. Jason mai are tatuaje pe corp fiecare reprezentând diferite personaje din filme.


    Tatuajul lui Jason Cummings
Tatuajul lui Jason Cummings
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net