VIDEO Iată cum arată cel mai mic stadion din lume!

stadion_1.jpg

Henningsvær Stadion
Henningsvær Stadion
Citeste tot despre: 

“Henningsvær Stadion” e situat în Norvegia într-o localitate de doar 300 de metri pătraţi şi cu o populaţie de 444 de locuitori. Arena, considerată cea mai micuţă şi cochetă din lume, e situată între munte şi mare, peisajul fiind mirific.

Stadionul e pe o insuliţă înconjurată de munte şi mare, iar peisajul oferit fotbaliştilor e considerat cel mai spectaculos de pe mapamond. E construit într-un micuţ sat de pescari, cu doar 444 de locuitori, iar pe gazonul artificial se antrenează în general copiii de la clubul amator, Henningsvær IL, dar şi echipa mare mai activează uneori aici.

stadion.jpg

Henningsvær Stadion
Henningsvær Stadion

Arena nu are tribune, ci e înconjurată de un drum asfaltat pentru ca spectatorii să-şi parcheze maşinile. Seara, luminile stadionului oferă o imagine extraordinară asupra munţilor din jur.

Insuliţa e plină de turişti care fac surfing sau caiac, ori pur şi simplu cei care iubesc natura şi vin să admire vulturii de mare.

Loading...

Citește și

  • Stadion, Targu Jiu, santier

    Şantierul de la Târgu Jiu duduie! Lucrările la noul stadion se apropie de final. Potrivit autorităţilor locale, noua arenă va fi gata în luna iulie. Pandurii, echipa locală, speră să rămână în Liga I, astfel încât publicul să umple, în sezonul viitor, cocheta arenă gorjeană.

  • Arena din Craiova trebuia să aibă deschiderea oficială acum cinci luni. Recent, autorităţile au anunţat că aici se va găzdui primul meci în 2018 motivând că e nevoie de timp pentru ca totul să fie funcţional. În realitate, „OZN-ul” din Bănie a suferit modificări majore.