Cehul Ondrasek mai are trei partide de probă înainte să fie dat afară de la FCSB

Ultima actualizare:

    Ondrasek a jucat doar 45 de minute la FCSBFOTO: Sportpictures.eu
Ondrasek a jucat doar 45 de minute la FCSBFOTO: Sportpictures.eu

Dezamăgit de prestația atacantului ceh Ondrasek în cele 45 de minute în care jucat la Botoșani, patronul FCSB, Gigi Becali, spune că îi mai dă 2-3 șanse de a arăta ce poate înainte de a-l da afară.

”Îl mai ţinem 2-3 meciuri, dacă face faţă la FCSB. Dacă nu, am dat pe tine 100.000 de euro, plus 50.000 la semnătură, sa fii sănătos. Îl mai ţin 3-4 meciuri să vedem. Îl punem acum pe Cordea atacant, să vedem, să încercăm şi atacant”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.

El și-a schimbat poziția și spune că nu e supărat pentru egalul de la Botoșani (scor 0-0). ”Nu sunt supărat. Să luăm primul meci. Dacă am juca cu toate echipele aşa, numai în jumătatea adversă şi am da un gol, să nu ratăm 11 metri, să nu dăm bară, să fie gol, toate meciurile să fie aşa. Aş vrea mingea să fie numai la noi. Acum s-a intâmplat. Nu mă sperie nimeni. Ce vrea Dumnezeu! CFR e echipă mai puternică decât Craiova, aşa cred eu, problema lor. L-au luat şi pe Alibec, s-au întărit tare. Eu credeam că mai trecând un an peste Coman, Moruţan, o să fie altfel. Cred că o să-şi revină şi Moruţan”, a mai spus el.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net