Cea mai nouă afacere în care este implicat Gică Popescu

Ultima actualizare:

    Gică Popescufoto: Click!
Gică Popescufoto: Click!

Gică Popescu vrea să facă la Comarnic un complex turistic de 5 stele. Nu va investi singur, însă complexul este inedit. Potrivit proiectului, fostul căpitan al echipei de fotbal FC Barcelona dorește construirea aici a unor domuri geodezice, foarte eficiente din punct de vedere energetic.

Mai exact, 30 de astfel de domuri ar urma a fi  construite, pe dealurile înalte ale orașului, în vecinătatea pășunii Mezdrea. Complexul ar urma să aibă o capacitate de cazare de peste 90 de persoane. Resortul va include și un restaurant cu o capacitate de 200 de locuri. “Săptămâna trecută, membrii Consiliului Local Comarnic au aprobat un Proiect de hotărâre privind demararea procedurii de întocmire PUZ în vederea dezvoltării unei zone agroturistice în vecinătatea pășunii Mezdrea. Unul dintre investitori este nimeni altul decât Gică Popescu, marea glorie a fotbalului românesc, care a fost prezent la Comarnic, alături de unul dintre colaboratorii săi la acest proiect, pentru a prezenta aleșilor locali această inițiativă și beneficiile unei astfel de investiții de mare amploare pentru dezvoltarea turistică a orașului”, menționează biroul de presă al Primăriei Comarnic. Resortul ar urma să se numească ”Comarnic Glamping Resort”.

De când s-a retras din activitatea de fotbalist, Gică Popescu a investit în mai multe afaceri. A început în orașul natal, Calafat, dar apoi s-a extins în București și în alte localități din țară. Unele afaceri au mers, altele nu, dar cel mai mare success l-a avut cu investițiile imobiliare. De aceea, acum este concentrat pe acest domeniu, iar de acesta este atras deoarece combină imobiliarele cu energia verde, el deținând în trecut mai multe afaceri în zona energiei eoliene sau a celei solare.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net