Ce transferuri se mai fac în Liga I

bus.jpg

bus
Laurenţiu Buş (centru) a semnat cu FC Botoşani
foto: arhivă personală

FC Botoşani i-a achiziţionat pe Kuku şi Buş, iar Dimitrov a semnat cu CSU Craiova.

Cei de la Botoşani au anunţat două transferuri. Atacantul Benjamin Kuku de la ASA Târgu Mureş şi mijlocaşul Laurenţiu Buş, care ultima oară a evouluat în Israel la Hapoel Ramat HaSharon, sunt acum sub comanda lui Leo Grozavu.

În vârstă de 21 de ani, Kuku s-a născut în Nigeria şi a ajuns în România în anul 2013, la Armatura Zalău. De acolo a luat drumul spre Târgu Mureş, care l-a împrumutat mai apoi la Clinceni. A revenit însa la ASA şi a făcut reuşit să marcheze două goluri: unul în poarta Stelei, iar celălalt chiar împotriva celor de la FC Botoşani.

Pe lângă Kuku, la FC Botoşani e şi Laurenţiu Buş, care a mai trecut pe la Târgu Mureş, Rapid, Oţelul, iar în ultima perioadă a jucat în liga secundă din Israel, la Hapoel Ramat HaSharon. Buş are 29 de ani şi evoluează pe postul de mijlocaş dreapta, însă poate juca atât în centru, cât şi stânga.

Altfel, fundaşul dreapta Radoslav Dimitrov a semnat un acord cu CSU Craiova, FC Botoşani urmând a încasa în schimbul său 50.000 de euro şi 10% la un eventual transfer. De asemenea între cele două cluburi există o clauză prin care dacă oltenii vor ajunge în grupele Europa League sau Champions League, FC Botoşani va mai încasa 40.000 de euro.

Loading...

Citește și

  • Gata Vacanţa! Cluburile din Liga 1 au început pregărirea de iarnă. O singură formaţie se va cantona în ţară, iar restul de 13 se vor deplasa la mii de kilometrii. Dacă cei de la CS U Craiova au ales Malta, lotul celor de la Poli Timişoara, club cu mari probleme financiare, va urca în Poiana Braşov.

  • Echipa FC Botoşani a anunţat despărţirea de unul dintre cei mai valoroşi jucători din lot, mijlocaşul de 29 de ani Victoraş Astafei.