Ce spune Ilie Dumitrescu despre infarctul suferit de Gabi Balint

Ultima actualizare:

    Gabi Balint a fost operat la C.C. IliescuFoto: arhivă personală
Gabi Balint a fost operat la C.C. IliescuFoto: arhivă personală

Gabi Balint i-a speriat pe toţi cei care îl cunosc şi îi sunt apropiaţi. Fostul internaţional a suferit vineri seara un infract şi a fost operat de urgenţă la Institutul C.C. Iliescu, unde i s-au implantat trei stenturi la inimă. Ilie Dumitrescu a povestit că Balit i-a dat un sms, prin care l-a asigurat că este bine.

"Mi-a dat mesaj, am primit semnul de ok. Să nu stea prea mult, să revină aici pentru că avem nevoie de el", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport. Ilie Bărbulescu sau Majearu au vorbit şi ei despre situaţia lui Gabi Balint.

"Eram acasă şi am văzut o ştire la televizor cu Balint. În primele 30 de secunde m-a luat deja tremuratul pentru că nu se spunea că a şi scăpat. După ce se spunea că a făcut infarct gândul mi-a fugit imediat şi la Lucică Bălan (n.red. - decedat în 2015).

D

ar al nostru Găboajă a mai marcat încă o dată şi a mai câştigat un alt meci important. De această dată Găboajă a câştigat meciul cu viaţa. Balint, Belo şi cu Lăcă erau printre mezinii echipei, iar mânjii ăştia sunt de rasă", a spus Bărbulescu pentru ProSport.

”Cred că de la oboseală i se trage. Poate și faptul că era cam plinuț să fi contat, dar nu știu eu, că nu sunt medic. Bine că, din ce am aflat, a trecut cu bine peste acest moment de cumpănă”, a declarat Ştefan Iovan care a subliniat că Balint nu fuma. 

Gabi Balint este tatăl a două fete

Gabi Balint a afost căsătorit cu Cătălina, fost manechin, timp de 10 ani, între 1993 şi 2003. Cei doi foşti soţi au rămas în relaţii strânse, mai ales că împreună o au pe Denisa (19 ani). Fostul fotbalist a fost timp de patru ani și cu Sandra Mocovescu, care a devenit ulterior soția lui Miodrag Belodedici.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net