Ce spune Ilie Dumitrescu despre infarctul suferit de Gabi Balint

27-sport-balint.jpg

gabi balint
Gabi Balint a fost operat la C.C. Iliescu
Foto: arhivă personală

Gabi Balint i-a speriat pe toţi cei care îl cunosc şi îi sunt apropiaţi. Fostul internaţional a suferit vineri seara un infract şi a fost operat de urgenţă la Institutul C.C. Iliescu, unde i s-au implantat trei stenturi la inimă. Ilie Dumitrescu a povestit că Balit i-a dat un sms, prin care l-a asigurat că este bine.

"Mi-a dat mesaj, am primit semnul de ok. Să nu stea prea mult, să revină aici pentru că avem nevoie de el", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport. Ilie Bărbulescu sau Majearu au vorbit şi ei despre situaţia lui Gabi Balint.

"Eram acasă şi am văzut o ştire la televizor cu Balint. În primele 30 de secunde m-a luat deja tremuratul pentru că nu se spunea că a şi scăpat. După ce se spunea că a făcut infarct gândul mi-a fugit imediat şi la Lucică Bălan (n.red. - decedat în 2015).

D

ar al nostru Găboajă a mai marcat încă o dată şi a mai câştigat un alt meci important. De această dată Găboajă a câştigat meciul cu viaţa. Balint, Belo şi cu Lăcă erau printre mezinii echipei, iar mânjii ăştia sunt de rasă", a spus Bărbulescu pentru ProSport.

”Cred că de la oboseală i se trage. Poate și faptul că era cam plinuț să fi contat, dar nu știu eu, că nu sunt medic. Bine că, din ce am aflat, a trecut cu bine peste acest moment de cumpănă”, a declarat Ştefan Iovan care a subliniat că Balint nu fuma. 

Gabi Balint este tatăl a două fete

Gabi Balint a afost căsătorit cu Cătălina, fost manechin, timp de 10 ani, între 1993 şi 2003. Cei doi foşti soţi au rămas în relaţii strânse, mai ales că împreună o au pe Denisa (19 ani). Fostul fotbalist a fost timp de patru ani și cu Sandra Mocovescu, care a devenit ulterior soția lui Miodrag Belodedici.

 

 


 

Loading...

Citește și

  • gabi balint

    Clipe delicate pentru Gabi Balint, care vineri seara a suferit un infarct. Fostul internaţional a început să se simtă rău şi a mers la o clinică privată de unde a fost transferat la Spitalul Fundeni. Aici, medcii cardiologi l-au supus unei intervenţii chirurgicale prin care i-au montat trei stenturi la inimă.

  • Gabi Balint a renunţat o perioadă la antrenorat, fiind acum analist la postul Digisport. Pentru că are suficient de mult timp liber, fostul mare fotbalist n-o scapă din ochi pe Denisa, fata de 15 ani pe care o are din căsnicia cu Cătălina, prima lui nevastă, de care a divorţat în 2004.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1