Ce națională a României a fost invitată la Chișinău

nationala_jurnalisti_romania.jpg

Nationala de fotbal a jurnalistilor din Romania
Nationala de fotbal a jurnalistilor din Romania

Există o națională de fotbal din România care e invitată de onoare la diverse acțiuni internaționale. Aceasta este selecționata jurnaliștilor români, o adevărată forță în Europa.

Selecţionata de fotbal a jurnaliștilor români a ocupat locul trei în cadrul turneului internațional European Media Cup, care a avut loc în anul 2014 la Centrul de pregătire a selecţionatelor Republicii Moldova din Vadu lui Vodă, iar de atunci vecinii de peste Prut și-au dorit mereu să găzduiască din nou echipa noastră. Acest lucru se va petrece în această lună, când naționala jurnaliștilor din România va merge la Chișinău, în calitate de invitată la tradiționalul turneu de fotbal consacrat memoriei jurnalistului sportiv Boris Harcenco. Această competiție se dispută în cadrul Olimpiadei APSM.  Aici, conform tradiției prietenești dintre cele două naționale, naționala românilor, care este sprijinită de Superbet, Alexandrion Group, Aqua Carpatica și kipa.ro (sponsor tehnic), va disputa și o partidă demonstrativă în compania selecționatei ziariștilor din Republica Moldova. Meciul va avea loc înaintea finalei cupei presei la fotbal, la Indoor Arena Events & Sports din Chișinău.

În 2014, România a terminat pe locul 3

În 2014, la European Media Cup, de la Vadu lui Vodă, selecţionata de fotbal a jurnaliștilor români a ocupat locul trei. Trofeul a fost ajudecat de selecţionata Republicii Moldova. România, care a teminat turneul neînvinsă, a obţinut două victorii şi un egal în grupă, 2-0 cu Rusia, 2-1 cu Polonia şi 1-1 cu Moldova și s-a impus în finala mică, cu Ucraina, după loviturile de pedeapsă (1-1, în urma timpului regulamentar de joc).

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1