Ce ghinion! Un fotbalist din Liga 1 și-a anulat vacanța în Jamaica

George și Ana Maria Țucudean.jpg

George și Ana Maria Țucudean
George și Ana Maria Țucudean
Citeste tot despre: 

Sărbătorile de iarnă sunt, de obicei, preilej de relaxare și odihnă pentru fotaliști. Nu este și cazul lui George Țucudean, jucătorul celor de la Pandurii Târgu Jiu.

Atacantul de 25 de ani are parte de o vacanță activă. Și asta pentru că, de câteva luni, a devenit tătic pentru a doua oară, iar băiatul cel mic îi ocupă tot timpul liber.

Inițial, George și soțai sa, Ana Maria, plănuiau o escapadă de câteva zile în Jamaica, pentru finalul acestui an, însă, în cele din urmă, au fost nevoiți să regândească varianta vacanței.

Cei doi, obișnuiți de obicei să petreacă Revelionul în locuri care de care mai exotice, au ales să rămână acasă, în România, pentru că era mult mai greu să călătorească mii de kilometri cu fiul lor George, în vârstă de aproape doi ani, și cu cel mic, care nu are decât câteva luni.

Țucudean cu fiul cel mare, George.jpg

Țucudean cu fiul cel mare, George
Țucudean cu fiul cel mare, George

Așa că George și Ana vor sărbători noaptea dintre ani fie la Arad, orașul lor natal, fie în Poiana Brașov, alături de prieteni.

Loading...
 
 

Citește și

  • Dinamo şi Târgu Mureş sunt cele două echipe care au dat peste cap play off-ul Ligii I din cauza insolvenţei. Fără drept în cupele europene, cele două sunt doar arbitrii în acest campionat, iar jocul direct, de duminică seară (17 aprilie), de la 20.30, nu e interesant decât prin prisma unor întâlniri individuale.

  • Partida dintre ASA Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu, prima din play-off pentru ambele echipe, trebuia să fie un recital fotbalistic, dar nu s-a întâmplat aşa. Gazdele au făcut un meci de neînţeles, au încasat patru cartonaşe roşii şi 10 galbene şi au pierdut cu 2-0.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1